“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi al Capitalei. Ce le-a dezvăluit anchetatorilor presupusul agresor

Author: Diana Bostan

O femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi al Capitalei

Sursa: Pixabay

O femeie a fost înjunghiată marți seară, 23 aprilie, în Centrul Vechi al Capitalei, de către un bărbat în vârstă de 73 de ani.

Un incident șocant a avut loc în Centrul Vechi al Capitalei, unde o femeie a fost înjunghiată de către un bărbat în vârstă de 74 de ani, pe care nu-l cunoștea. Atacul s-a petrecut în mod neașteptat, iar victima a reușit să scape cu viață după ce s-a refugiat într-un magazin din apropiere.

Scene șocante au avut loc în Centrul Vechi al Capitalei

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a atacat-o cu un cuțit pe o femeie în vârstă de 57 de ani, provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală. Potrivit informațiilor transmise de polițiști și preluate de digi24, victima a reușit să fugă și s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere, evitând o escaladare a violențelor.

Citește și: Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul suspect

În același timp, inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind imediat depistat și reținut de către polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, care au intervenit rapid la fața locului. În momentul reținerii, individul avea asupra sa cuțitul folosit în atac. Din primele investigații, nu a rezultat nicio relație între atacator și victimă, sugerând că incidentul a fost unul întâmplător.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„În data de 23.04.2024, în jurul orei 17,16, aflându-se pe o stradă din municipiul Bucureşti, Sector 3, inculpatul (un bărbat în vârstă de 74 de ani) a atacat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (o femeie în vârstă 57 de ani) provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală. Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere, iar inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui.

Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător”,  a transmis Parchetul Capitalei, într-un comunicat de presă, potrivit sursei menționate anterior.

Bărbatul ar suferi de afecțiuni psihice

Potrivit Antena3CNN, suspectul ar fi negat faptul că o cunoștea pe femeie și a infirmat orice intenție premeditată în săvârșirea faptei. În timpul interogatoriului, el a invocat starea sa mentală precară, afirmând că a acționat sub impulsul unor tulburări psihice. 

Citește și: Scene sfâșietoare la Orhei. Ana Maria, tânăra gravidă și ucisă cu sânge rece, a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați

Acesta le-ar fi spus anchetatorilor faptul că ”L-au apucat nebuniile”, potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată anterior.

Având în vedere circumstanțele și gravitatea faptei, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de

omor.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.