L-a ajutat o simplă poză să se salveze de la moarte?! Florin Zamfirescu, mărturisiri incredibile: ”M-a luat de gât și mi-a spus să fug, altfel mă omoară”

Author: Madalina Maftei

„Mirele, care era miner, îmbrăcat în mire, zice hai, domnule, fă și cu noi o poză, cu el și cu nevastă-sa”

Sursa: Captură KANAL D

Florin Zamfirescu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a scăpat de moarte ca prin urechile acului, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Florin Zamfirescu, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, a vorbit despre cele mai negre momente din viața lui. Viața i-a trecut prin fața ochilor, iar norocul și l-a făcut cu mâna sa, fără să știe că o simplă poză îl va scăpa de la moarte. Celebrul actor a făcut confesiuni de excepție din perioada în care România postdecembristă era umbrită de evenimente violente.

”V-a salvat o poză viața la Mineriadă?”

Florin Zamfirescu a făcut destăinuiri de excepție dintr-o perioadă în care România părea că nu va mai vedea luminița de la capătul tunelului niciodată. Cel mai îngrozitor moment pentru celebrul actor a fost la Mineriadă, atunci când o femeie l-a recunoscut și a început să strige ”Uite-l pe Florin Zamfirescu care a vorbit de la balcon împotriva lui Iliescu”, imediat a fost înconjurat de patru mineri care țineau în mâini cozi de topor.

Norocul i-a surâs atunci când unul dintre mieri l-a recunoscut, susținând că el a fost mirele cu care făcuse poza la Petroșani, atunci când actorul era în turneu.

Citește și: Florin Zamfirescu: o carieră de succes. La 6 ani a luat primul premiu pentru recitator

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Florin Zamfirescu a dezvăluit că a scăpat cu viață ca prin urechile acului, iar o simplă poză l-a scăpat de moarte.

”Nu o poză, că poza nici n-am văzut-o. Eram cu „Arta conversației”, spectacolul de care mai devreme nu-mi aduceam aminte, eram la Petroșani, acolo am jucat, și când să ieșim era o nuntă și mirele, care era miner, îmbrăcat în mire, zice hai, domnule, fă și cu noi o poză, cu el și cu nevastă-sa, și pe trepte acolo am făcut o poză, la revedere.

Era vara, apoi a venit nebunia, și minerul ăla mi-a zis aveți noroc că vă cunosc, cu mine ați făcut poza pe treptele Casei de Cultură din Petroșani. Și atunci am întrebat de ce lăsați voi ca numele vostru să facă asemenea crime. El mi-a spus că am noroc că între noi, erau patru, nu e unul cu fața vopsită. Securiști care erau îmbrăcați ca mieri și își dădeau cu funingine pe față și făceau în numele minerilor...Nu
că am trăit niște vremuri oribile, trăim...Mă tem că ne poate salva doar un asteroid”,
a mărturisit Florin Zamfirescu despre momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Florin Zamfirescu. „Mă onorează și-mi duc numele mai departe”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!