Kivilcim intră în conflict cu un bărbat periculos, iar Cimen se căsătorește cu un bărbat însurat. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni și marți de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 55 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 27 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni și marți de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 55 al serialului “O dragoste”?

Familia lui Cimen are parte de un mare șoc când aceasta alege să facă cununia religioasă cu un bărbat căsătorit. Kivilcim este devastate, iar faptul ca Alee și Doga știau despre relația ei cu un bărbat căsătorit și nu i-au spus, o înfurie și mai tare.

Cimen se bucură că Gokhan nu locuiește în aceeași casă cu familia lui, dar în fiecare zi, ei iau masa împreună.

Kivilcim merge după Cimen să o convingă să se despartă de Gokhan și să se întoarcă acasă însă încercările ei sunt zadarnice.

Când Ertugrul află motivul pentru care Mihri a încercat să se sinucidă, el propune să se mute în Londra, iar Mihri este de acord.

Umut îi propune lui Nursema să se mute amândoi la țară, în casa familiei lui și să se ocupe de agricultură și desi ea se supără că trebuie să renunțe la locul ei de muncă acceptă de dragul soțului.

Kivilcim intră într-un conflict cu Mesut Yildiz, un tip periculos, iar Ruzgar își dă seama că asta poate avea urmări grave și se gândește cum să o protejeze de reacția oamenilor.

Citește și: Özge Özacar, Gorkem, din serialul "O dragoste", apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes; "Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip"

Abdullah caută o modalitate de a se împăca cu Alev, dar ea îl respinge.

Pentru a se răzbuna, Alev se duce acasă la familia Unal cu o valiză și îi spune lui Apo să îi pregătească o cameră că se mută și ea acolo.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 55-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" a reușit să atragă atenția publicului prin povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale.

Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

La centrul acțiunii se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele dintre generații și diferențele de perspectivă.

„O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Citește și: Birkan Sokullu, actorul din "Vinovați de iubire", unul dintre cei mai râvniți bărbați din Turcia

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!