Kinga din nou în lacrimi, din cauza lui Radu! „Sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!” Spiritele se vor aprinde din nou între cei doi concurenți! Aflați ce se va întâmpla, în Casa iubirii, vineri, 23 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30!

,
casa iubirii

Kinga si Radu, cearta apriga

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga și Radu vor ajunge din nou la cuțite în edita de vineri, 23 septembrie! Aflați ce replici acide își vor spune și ce se va întâmpla între cei doi concurenti.


In articol:

Săptămâna se va încheia în Casa iubirii într-o atmosfera tensionată, deoarece ediția de vineri va fi marcată de un nou conflict iscat între Kinga și Radu. După ce în ediția de joi, Xenia și Alin au discutat în contradictoriu și au încercat în zadar să își rezolve problemele, vineri, lucrurile se vor precipită din nou în clipă în care Kinga se va întrista din cauza atitudinii distanțe și reci afișate de Radu.

Kinga din nou în lacrimi, din cauza lui Radu! „Sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!”

În ediția de vineri în Casa iubirii, Kinga și Radu vor ajunge din nou să își adreseze replici acide, deși toată lumea speră să îi vadă iar formând un cuplu. Kinga își exprimă regretul față de comportamentul lui Radu, de la care avea așteptări mari în ultima vreme, de când tânărul se reapropiase de ea.

casa iubirii

Kinga, rănită din nou de replicile acide lansate de Radu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alin, decizie neașteptată in privința Xeniei! „Nu fi supărat! Îmi pare rău” Iată cum a reacționat concurenta când Alin a dat in vileag adevăratele ei intenții în Casa iubirii!

Însă în ediția de vineri, lucrurile vor căpăta o cu totul altă turnură între cei doi concurenți în clipa în care Radu îi va da o replică șocantă.

Tânărul îi va spune că speră ca ea să își găsească un băiat care să o placă așa cum este ea. Pe de alta parte, Kinga ii va explica lui Radu ca ea nu vrea sa îl schimbe ci doar sa îl șlefuiască. 

casa iubirii

Radu, foc si para pe Kinga

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga: Tu nu-mi dai nicio siguranță, Radu!

Radu: Eu nu te judec pe ține! Tu ai alte cerințe, nu știu, sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!

Kinga: Omule, eu nu vreau să te schimbi! Eu vreau doar să te șlefuiesc!

Radu: Îmi place de tine așa cum ești! Poți să înțelegi chestia asta! Eu n-am venit să-ti reproșez o dată episodul când i-ai spart paharul în cap băiatului asta!

Citeste si: Xenia și Alin în pragul despărțirii definitive! Bianca a profitat de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! George îi dă de gol pe Ionuț și Larisa: "El nu a putut trece peste niște lucruri, s-au împăcat, s-au certat, s-au văzut și în afară"

Ungaria nu stinge becurile și nu stă în frig: țara lui Viktor Orban va vira patru miliarde de euro în conturile rușilor, pentru gaze

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca dă cărțile pe față și recunoaște cine este băiatul pe care îl place! „Te-aș face să te simți bărbat” Iată cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies