Xenia și Alin în pragul despărțirii definitive! Bianca a profitat de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

,

După ce a observat apropierea dintre Xenia și Bogdan, Alin a decis să pună punct perioadei de cunoaștere cu cea pentru care a intrat în Casa iubirii!


In articol:

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, concurenții au asistat la plecarea emoționantă a lui George care a ajuns în pragul eliminării alături de Andreea și Radu. Însă în cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că ce care pleacă este George, spre marea uluire a tuturor.

Tânărul și-a exprimat regretul pe de o parte că pleacă acasă însă pe de altă parte a recunoscut că se bucură deoarece o va putea reîntâlni pe Maria, cea pe care o plăcuse în emisiune.

Xenia și Alin în pragul despărțirii definitive! Bianca profită de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin

În prima ediție a săptămânii, un nou concurent a intrat în emisiune, iar fetele au fost foarte încântate de apariția lui și au încercat să descopere cât mai multe detalii despre el. Marți în Casa iubirii a fost o atmosfera de sărbătoare deoarece Andreea Mantea și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit multe surprize din partea concurenților.

Însă de miercuri tensiunile au reapărut în Casa iubirii, unde s-au iscat noi certuri aprige ce au avut că motiv gelozia. Alin s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea Xeniei, după ce a văzut-o foarte apropiată de Bogdan.

Tânărul i-a reproșat faptul că s-a apropiat de alt băiat deși se află încă în cunoaștere cu el.

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, discuțiile între Alin și Xenia au continuat și mai aprig. Pe de o parte Alin i-a reproșat din nou Xeniei comportamentul adoptat și i-a mărturisit în față tuturor că nu mai are încredere în ea. Iar pe de altă parte, Xenia a decis să pună capăt perioadei lor de cunoaștere și astfel să rupă legătură definitiv cu Alin.

Citeste si: Alin, decizie neașteptată in privința Xeniei! „Nu fi supărat! Îmi pare rău” Iată cum a reacționat concurenta când Alin a dat in vileag adevăratele ei intenții în Casa iubirii!

De departe cei mai mulțumiți și bucuroși de despărțirea dintre Alin și Xenia au fost Bianca și Radu. Despre Bianca se știe deja că l-a plăcut pe Alin încă de când a intrat în emisiune și speră că tânărul își va îndrepta atenția și asupra ei, însă acesta a declarat la acea vreme că a venit pentru Xenia și doar pe ea vrea să o cunoască. În prezent, Bianca a profitat de ocazia apărută și i-a mărturisit lui Alin că încă îl place și că i-ar plăcea că el să se orienteze către ea.

„Alin, eu te-aș face să te simți bărbat”, a spus Bianca.

Citeste si: Exclusiv! George îi dă de gol pe Ionuț și Larisa: "El nu a putut trece peste niște lucruri, s-au împăcat, s-au certat, s-au văzut și în afară"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! George îi dă de gol pe Ionuț și Larisa: "El nu a putut trece peste niște lucruri, s-au împăcat, s-au certat, s-au văzut și în afară"

După alegerile anticipate Bulgaria se pregătește de noi alegeri/ Variantele imposibile de a forma un nou guvern stabil

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca dă cărțile pe față și recunoaște cine este băiatul pe care îl place! „Te-aș face să te simți bărbat” Iată cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies