Bianca dă cărțile pe față și recunoaște cine este băiatul pe care îl place! „Te-aș face să te simți bărbat” Iată cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 22 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30!

,

Momente incredibile în Casa iubirii! Bianca își declară simpatia pentru Alin, după ce tânărul are de gând să renunțe la Xenia.


In articol:

În Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, George a plecat acasă, după ce a ajuns în pericol de eliminare alături de Andreea și Radu. În ediția de luni, un nou concurent și-a făcut apariția în casă fetelor spre marea lor încântare.

Marian le-a luat prin surprindere pe fete cu aspectul lui fizic și cu felul lui de a fi și le-a destăinuit acestora detalii din culisele vieții sale.

Dacă în ediția de marți, atmosfera a fost una de mare sărbătoare în Casa iubirii, deoarece toți concurenții au sărbătorit-o pe Andreea Mantea și i-au pregătiți multe surprize, miercuri, lucrurile s-au precipitat din nou și au reapărut noi tensiuni atât în casă fetelor, cât și în grupul băieților.

Bianca dă cărțile pe față și recunoaște cine este băiatul pe care îl place! „Te-aș face să te simți bărbat”

În ediția de miercuri în Casa iubirii, Alin și Xenia au purtat o discuție serioasă după ce tânărul s-a simțit trădat oarecum de atitudinea blondinei, care deși se află în cunoaștere cu el, s-a apropiat neașteptat de mult de Bogdan. Astfel, apropierea dintre cei doi l-a determinat pe Alin să îi dea dreptate lui Radu și să îl aprobe în ceea ce o privește pe Xenia, despre care afirmase că are două fete și nu poți avea încredere în ea.

Joi, Xenia și Alin vor continuă să discute despre neînțelegerile apărute între ei în ultimele zile, însă fără sorți de izbândă, deoarece aceștia par din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă. Mai mult decât atât, în discuția celor doi va interveni Bianca în mod total neașteptat, care va dezvălui în față tuturor că îl place pe Alin și că i-ar plăcea să îl cunoască și chiar să formeze un cuplu împreună.

„Alin, eu te-aș face să te simți bărbat”, va spune Bianca.

Tânărul va fi surprins de reacția Biancăi și pare tentat să îi spună adio definitiv în clipa în care va fi întrebat de către Ionuț ce are de gând să facă mai departe. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa iubirii, cu noul triunghi amoros, joi, 22 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

Rusia începe să mute periculos - A mobilizat un submarin nuclear pentru un test cu torpilele Poseidon/ Poate provoca un tsunami radioactiv

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Bianca Comănici s-a întors în Istanbul, însă a fost oprită la vamă: "Aveam grețuri, mă durea capul, mi-au zis că e o problemă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies