Alin, decizie neașteptată in privința Xeniei! „Nu fi supărat! Îmi pare rău” Iată cum a reacționat concurenta când Alin a dat in vileag adevăratele ei intenții în Casa iubirii!

,

Alin ajunge să îi dea dreptate lui Radu în ceea ce o privește pe Xenia, despre care crede că are două fețe!


In articol:

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de cea mai neplăcută surpriză deoarece concurentul care a plecat acasă a fost George, spre uluirea tuturor. Tânărul a ajuns în pragul eliminării alături de Andreea și Radu, însă cele mai puține voturi de susținere din partea publicului le-a avut George și astfel a fost nevoit să părăsească emisiunea, pe de o parte trist că și-a lăsat în urmă prietenii din casă și pe de altă parte fericit că o va putea reîntâlni pe Maria.

Alin, decizie neașteptată în privința Xeniei! „Nu fi supărat! Îmi pare rău”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, lucrurile s-au complicat în casa fetelor, acolo unde au intrat în vizită Bogdan și Alin pentru a încerca să le cunoască în continuare pe concurentele care încă sunt singure. Alin va deschide un subiect sensibil în conversație lui cu Xenia, căruia îi va reproșa faptul că tânăra s-a apropiat destul de mult de Bogdan și au glumit, în timp ce ea se află încă în perioada de cunoaștere cu el.

Deși inițial Xenia pare surprinsă de reacția lui Alin, în cele din urmă această recunoaște că a purtat o conversație cu Bogdan și îi mărturisește că îi pare rău pentru faptul că l-a supărat cu atitudinea ei. În cele din urmă, Alin îi spune că ea înseamnă mult pentru el și că îi pasă de tot ceea ce ea face în Casa iubirii și îi cere să se mai gândească în privința lui înainte de a decide să încheie perioada lor de cunoaștere.

Pe de altă parte, în Casa băieților, Alin pare să îi dea dreptate lui Radu care a încercat de multe ori să îi spună ce fel de persoană este Xenia. Și mai mult decât atât Alin va mai purta o discuție și cu Emanuel, care îi spune că a observat și el o apropiere destul de mare între Xenia și Bogdan.

„Nu vreau să bag zarvă! Dar l-am văzut pe Bogdan că vorbea foarte mult cu Xenia! ÎI făcea numai glumițe, nu știu dacă tu te-ai uitat! Ea numai zâmbea! Ea era foarte alintată!”, a spus Emanuel.

Citeste si: Cine este noul concurent din „Casa Iubirii”. Acesta și-a făcut o intrare de zile mari, iar fetele au fost plăcut impresionate

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Bianca Comănici s-a întors în Istanbul, însă a fost oprită la vamă: "Aveam grețuri, mă durea capul, mi-au zis că e o problemă"

Volodimir Zelenski, reacție la anunțul lui Klaus Iohannis: S-au întâmplat lucruri importante/ Video

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea Mantea recunoaște care este puterea ei secretă. Cum reușește prezentatoarea să stea departe de cei care au o energie negativă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies