Exclusiv! George, afectat de eliminarea de la Casa Iubirii. Ce se întâmplă între el și Maria acum: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iun 2023, 00:45

Primele declaratii ale lui George dupa eliminarea de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

George isi doreste sa incerce sa se apropie mai mult de Maria, acum ca ambii nu mai sunt in Casa Iubirii.

Desi mulți nu îi vedeau deloc potriviți pentru a fi împreună, iată că în afara competiției matrimoniale, George și Măria vor să se cunoască mai bine în ciuda neînțelegerilor care au izvorât intre ei. Cel care a făcut primul pas și a vorbit despre asta a fost George în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii.

"Da, ne-am văzut, a venit ea la Cluj.

Nu, nu este lângă mine acum, a dezvăluit George foarte entuziasmat. Da, vrem să ne cunoaștem mai bine, e diferit altfel, cu toții avem niste limite în emisiune, nu poți fi că afara. Am văzut emisiunea în care ea a vorbit despre mine, apreciez. Da, am observat și că purta cadoul de la mine. Asta am simțit și eu la ea, e speciala pentru mine.

George de la Casa Iubirii este dispus sa acorde o sansa relatiei cu Maria

Citeste si: Exclusiv! Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Să aibă grija de ea, să o întrețină"

Nu stiu cine a zis că doar ea are sentimente mai puternice pentru mine. Eu nu am înțeles asta de la început, a părut că așa ar fi pentru că nu am răspuns. Toată presiunea, emoțiile, nu mă puteam manifesta.

Acum, ar fi cu totul altceva. Voi pastra legătură cu Sorin, cu Radu m-am mai intelesc. Nu stiu daca totuși vom pastra legătură, cu ceilalți, doar loc de buna ziua, dar nu mai mult de atât. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Să fiu sincer, eu nu aș fi putut avea o relație cu Xenia.

Te atrage, e o fata frumoasa, dar a fost să o enervez pe Măria. Nu am o părere buna despre Bianca, este deșteaptă, tine minte subiectele, dar o duce la extrem uneori când desparte un cuplu. Nu stiu ce e în mintea omului. Nu stiu de ce spuneau că eu sau ea ar fi fost falsa. 

George a vrut sa o faca geloasa pe Maria in emisiune

Citeste si: Exclusiv! Cum se simte Ștefan Stan în postura de tată a două fete: "Când vine vorba de copiii mei, nimic nu este prea greu"

Eu i-am spus Măriei să rămână daca ar fi să ies. Eu voiam să ne cunoaștem amical cu noua fata, nu am fost atras de ea. Sincer, nu aș fi vrut să mai rămân în Casa, să văd ce simt, daca mă mai pot apropia de cineva.

Nu mai eram în largul meu, eram undeva la mijloc, a declarat George pentru Culisele Iubirii.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!