Kim Kardashian nu are niciun TALENT? 10 VEDETE care nu suporta nici sa auda numele divei! FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:02

Kim Kardashian este o vedeta de la Hollywood ca face parte parte din categoria persoanelor publice fara niciun motiv, cel putin asta sustin gurile rele.

Kim a intrat in atentia presei deoarece are propriul ei reality-show in care este prezentata viata ei de zi cu zi.  Zilnic isi face aparitia in ziare si reviste, nu pentru ca ar avea ceva de spus, ci doar pentru ca exista, traieste si apare la televizor.

Un scandal in care Kim a aparut in timpul unui act sexul cu fostul ei iubit a fost momentul care i-a marcat cariera la Hollywood, mai exact a
propulsat-o la rangul de diva. Caseta despre care se spune ca a fost data presei de catre mama divei.

 

Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

Si cum nu se putea altfel vedeta are si dusmani, care o vorbesc de rau atunci cand vine vorba de ea, in special in ultima perioada cand tanara si-a facut un nou iubit destul de controversat- rapperul Kaney West. Asa incat noi ne-am gandit sa va prezentam o serie de vedete care au

declarat in mod public ca nu o suporta pe Kim Kardashian.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Amber Rose

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!