Kanal D, pe podium, cu serialul “Pretul fericirii”! Peste un milion de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara productia care a cucerit inimile romanilor

Doua episoade din “Pretul fericirii” ne mai despart pana la finalul acestui sezon al serialului difuzat la Kanal D.

Fanii productiei turcesti urmaresc cu sufletul la gura povestea intensa a trio-ului Halit, Ender si Yildiz, episodul difuzat aseara, la Kanal D, a plasat statia TV pe locul doi, pe podiumul audientelor, pe toate categoriile de public din tara.
Conform datelor furnizate de Kantar Media, ieri, peste un milion (1.095.000) de romani din intreaga tara au vizionat, in medie, in fiecare minut, episodul din serialul “Pretul fericirii”. Kanal D a inregistrat o cota de piata de peste 17%, atat pe targetul Comercial, cat si All Urban, in intervalul orar 20:00 – 22:55. In ceea ce priveste populatia de la nivel National, peste 16% din telespectatorii din intreaga tara au urmarit aseara Kanal D, in intervalul orar mentionat mai sus.
Miercuri, 17 iulie, Kanal D a inregistrat 4,8% rating si 17,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 6,2% rating si 17,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,2% rating si 16,4% cota de piata, pe targetul National. Minutul de maxima audienta, atins la 21:44, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, 1.357.000 de fani ai serialului “Pretul fericirii”.
Vineri, 19 iulie, primul sezon al serialului “Pretul fericirii” ajunge la final. De luni, 22 iulie, la Kanal D va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului fenomen “Mireasa din Istanbul”, care va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri.

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii" si marile lui iubiri! Iata care au fost frumoasele femei care i-au furat mintile carismaticului Onur Tuna si ce povesti palpitante de dragoste au trait!

Audiente target Comercial

Audiente target All Urban


Audiente target National

Source: Kantar Media Romania
Date: 17.07.2019

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate