El este cel mai important barbat din viata celebrei actrite si cantarete Sevval Sam (Ender din serialul "Pretul fericirii")! Iata cum au fost surprinsi si cei doi!

Sevval Sam se dedica foarte mult carierei sale insa centrul universului ei este fiul ei, Tarik Emir, pe care il adora.

Sevval Sam s-a nascut in 1973, in Istanbul, intr-o familie de cantareti celebri din Turcia. Mama sa, Leman Sam si tatal, Selim Sam au indrumat-o inca de mica catre o cariera artistica.

Sevval Sam a urmat cursurile scolii primare si gimnaziale in cadrul unei scolii de elita "Hasan Ali Yücel" din Istanbul. Desi isi descoperise deja talentul actoricesc, Sevval Sam nu a urmat facultatea de teatru ci s-a indreptat catre Facultatea de Arte Plastice, sectia de Grafica, in cadrul Universitatii Marmara.
Insa destinul avea sa ii pregateasca un cu totul alt drum in ceea ce priveste cariera sa. Dupa inchierea studiilor universitare, Sevval a decis sa se reintoarca la cele doua mari pasiuni descoperite inca din copilarie, actoria si muzica, pe care le-a imbinat cu succes.

In 2006, Sevval Sam a inceput sa se dedice si carierei sale muzicale si a realizat primul ei album de muzica pop, intitulat "Sek", care a inregistrat un real succes pe piata muzicala din Turcia. In 2007, Sevval Sam a realizat cel de-al doilea album, numit "Istanbul's Secrets", in 2008, albumul "Karadeniz", in 2010, "Has Arabesk", alaturi de o celebra orchestra de muzica araba, cu care a avut un mare succes in Turcia.
Devenita din ce in ce mai renumita, Sevval Sam a primit numeroase oferte de a juca in diverse spoturi publicitare.
In anul 1993 Sevval Sam a fost selectata sa joace in distributia primului ei serial de televiziune, "Super Baba" care i-a adus un succes rasunator. Odata ce a simtit gustul celebritatii, Sevval Sam nu a mai renuntat la cariera sa artistica ci dimpotriva a continuat sa joace multe alte roluri de succes. In anul 1996 a jucat in serialul "Feride", in 1999, serialul "Aşkın Dağlarda Gezer", in 2002, in "Gülbeyaz", in 2004, in "Mujgan Bey", in 2006, in "Yaşanmış Şehir Hikayeleri", in 2008, in "Derman", in 2011, in "Yalan Dünya", in 2012, in "Acayip Hikayeler", in 2015, in "Kara Kutu", in 2016, in serialul "Bodrum Masalı", iar in 2018 a fost cooptata in serialul de mare succes "Pretul fericirii".


Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Sevval Sam nu si-a neglijat niciodata familia, mai ales dupa divortul de sotul ei. Aceasta adora sa petreaca timp liber alaturi de fiul ei, Tarik Emir, in varsta de 18 ani. Celebra actrita are sansa de a se vedea frecvent si cu mama sa, renumita cantareata Leman Sam, deoarece participa la multe evenimente alaturi de aceasta.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate