Sahika din serialul "Pretul fericirii", actrita originara din Azerbaidjan, cu o ascensiune fulminanta in cariera! Iata cum arata Nesrin Cavadzade la debutul ei in actorie!

Nesrin Cavadzade este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Nesrin Cavadzade s-a nascut in 1982, in Baku, in Azerbaidjan. La varsta de 11 ani s-a mutat impreuna cu familia in Istanbul, unde, mai tarziu, a absolvit Facultatea Teatru si Film. 

In timpul facultatii, talentata tanara a regizat cinci filme de scurt metraj. In 2007 a jucat in filmul "Dilber's Eight Days", rolul principal, pentru interpretarea caruia a castigat premiul pentru "Cea mai buna actrita", in cadrul Festivalului de Film din Ankara.

Cel mai recent proiect in care a jucat, Nesrin, este bine-cunoscutul thriller american numit "Legends". In anul 2017 a interpretat cu succes rolul "Tulay" in serialul "Povestea noastra", iar anul trecut a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Pretul fericirii", unde s-a afirmat cu rolul "Sahika".

Daca in serialul "Povestea noastra" tanara actrita a intruchipat un personaj modest, care nu visa decat la familie si iubire, in productia "Pretul fericirii", aceasta a jucat rolul unei femei puternice si ambitioase dornice de razbunare.

Citeste si: Sahika pune la cale un plan diabolic impotriva lui Ender! Afla la ce strategii va recurge tanara in scopul razbunarii, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate