Kaan din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, carismaticul actor Eren Ören!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2023, 00:17
Foto(8)

Eren Ören se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia! Iată la ce schimbare de look a recurs carismaticul actor de curând!

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu o poveste emoționantă de viață a unor frați greu încercați de soarta, însă totodată a adus în prim plan și o pleiadă de actori talentați și carismatici. Printre tinerii actori care au încântat telespectatorii cu talentul lor desăvârșit s-a numărat și chipeșul Eren Ören, care la doar 24 de ani a jucat impecabil alături de colegii săi celebri.

Kaan din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look

Eren Ören a venit pe lume în anul 1998, în Istanbul, însă a crescut și a studiat în orașul Izmir, acolo unde părinții săi s-au mutat după nașterea lui. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc însă după absolvirea liceului, aceștia l-au sfătuit să se înscrie la Facultatea de Inginerie Industrială în cadrul Universității din

Bahçeşehir. Astfel, tânărul Eren a abandonat marele vis de a deveni actor și s-a reorientat către alt domeniu. Însă treptat tânărul a conștientizat că nu va putea profesa că inginer și atunci s-a îndreptat către o școală privată de teatru, pe care a încheiat-o cu succes, devenind astfel un actor cu drepturi depline.

Citește și: Kaan din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată cine este iubita carismaticului actor Eren Ören!

În anul 2020, Eren Ören a debutat pe platourile de filmare ale producției Hizmetçiler, într-un rol secundar, care a însemnat primul pas către carieră mult visată în actorie. În același an a câștigat și castingul pentru serialul Kırmızı Oda, care i-a adus de asemenea un mare succes. În 2021, norocul i-a surâs din nou carismaticului tânăr, care a fost cooptat în distribuția filmului artistic Geçen yaz, iar în anul 2022, Eren a acceptat să joace

în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului secundar, Kaan.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

De curând, carismaticul Eren Ören a publicat câteva imagini inedite pe contul lui de socializare, în care a apărut cu un look schimbat. Acesta pare mult mai matur cu barbă și a pozat cu un aer sofisticat. Tânărul a apărut și pe coperta unei renumite reviste din Turcia, Gardirop Magazin, cu aceeași alură uluitoare.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe covorul roșu! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan în seara lansării filmului în care a jucat recent!

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”