Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe covorul roșu! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan în seara lansării filmului în care a jucat recent!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2023, 23:48
Foto(8)

Celil Nalçakan a strălucit pe covorul roșu, cu ocazia lansării filmului în care a jucat de curând, alături de mulți alți colegi faimoși din Turcia.

Celil Nalçakan se numără printre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai Turciei. În cei 16 ani de activitate intensă, atât pe platourile de filmare, cât și pe marile scene, artistul a reușit să fascineze publicul cu talentul lui desăvârșit și cu creațiile sale de excepție, reușind să îmbine cu succes cele două mari pasiuni ale sale, actoria și muzică. Cel mai recent proiect de televiziune în care a făcut furori celebrul

actor este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Akif Atakul, un prosper om de afaceri. Însă în timpul filmărilor pentru acest proiect, Celil a acceptat să joace și într-un film artistic de senzație, în care a avut alături mulți colegi renumiți din breaslă. De curând, celebrul actor Celil Nalçakan a participat la seară de lansare oficială a filmului, intitulat Prestij Meselesi.

Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe covorul roșu

Celil Nalçakan s-a născut în 1978, în Sivas, unde a crescut și a primit o educație de seama, alături de sora lui mai mică, Esranur, din partea părinților care i-au sprijinit de-a lungul anilor. Că frate mai mare, Celil a avut mereu grijă de sora lui, Esranur, pe care o iubește enorm. Deși la vârstă majoratului, după absolvirea liceului și-ar fi dorit să studieze în domeniul actoriei, Celil și-a ascultat părinții și s-a

înscris la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte! Iată cât de mult o iubește celebrul actor Celil Nalçakan!

Treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele vis de a deveni un actor

renumit și atunci a hotărât să se îndrepte către Facultatea de Teatru în cadrul aceleași universități, pe care a absolvit-o cu succes. La scurtă vreme ambițiosul actor a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Sivas, unde peste câțiva ani avea să fie remarcat de marile case de producții. Astfel, în anul 2006, Celil a fost cooptat în distribuția serialului Silă, într-un rol secundar. Dovedind un talent uluitor, tânărul actor a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

În anul 2021, celebrul Celil Nalçakan a acceptat să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Akif Atakul, un om de afaceri ambițios. În anul 2022 a fost cooptat să joace și într-un film artistic, în paralel cu serialul Totul pentru familia mea, reușind să lucreze cu succes la ambele proiecte. Seara trecută a avut loc lansarea peliculei Prestij Meselesi, iar celebrul actor și-a făcut apariția pe covorul roșu, îmbrăcat la patru ace.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, pasiune nebună pentru muzică! Celebrul Celil Nalçakan a făcut furori în cel mai recent concert electrizant susținut în Istanbul!

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.