Johnny Depp și-a anulat concertul din Budapesta după ce a leșinat în camera sa de hotel! În ce stare se află actorul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 ian 2024, 02:05

În ce stare se află actorul

Sursa: Instagram Johnny Depp

Johnny Depp și trupa sa, Hollywood Vampires, au fost nevoiți să anuleze în ultima clipă concertul de la Budapesta.

Lui Johnny Depp i s-a făcut atât de rău încât a leșinat în camera sa de hotel, unde a trebuit să cheme un medic și nici măcar nu au putut ajunge pe scenă.

Johnny Depp și-a anulat concertul din Budapesta după ce a leșinat

Arena era plină de fani nerăbdători, unii dintre fani chiar au călătorit sute de kilometri pentru a vedea spectacolul, dar nu a fost să fie.

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nimeni nu s-a gândit că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră montarea sunetului care fusese programată pentru după-amiază”, a dezvăluit o sursă apropiată de actor.

Citește și: Procesul Johnny Depp- Amber Heard: Actrița recunoaște că nu a donat cele 7 milioane de dolari obținute la divorț. Susținea sub jurământ că a donat banii!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se pare că starea lui Johnny Depp a fost atât de gravă încât au fost nevoiți să cheme ajutoare medicale. Fanii au fost luați prin surprindere de anunțul brusc și și-au împărtășit îngrijorarea pe rețelele de socializare. Unii s-au întrebat dacă nu cumva a fost vorba de probleme tehnice, în timp ce alții s-au îngrijorat de starea de sănătate a membrilor trupei.

În ce stare de află Johnny Depp

Nu este prima dată când Hollywood Vampires se confruntă cu provocări în turneu, întrucât Johnny Depp s-a accidentat la gleznă în luna iunie, ceea ce a obligat trupa să reprogrameze unele spectacole din SUA. Se pare că a trecut printr-o perioadă dificilă în ultima vreme.

Citește și: Amber Heard a pierdut procesul în fața lui Johnny Depp, dar susține că nu îi poate plăti despăgubirile

Din fericire, Hollywood Vampires se va întoarce în curând pe circuit! Aceștia își vor continua turneul în Europa, cu ultimul spectacol în Germania, pe 23 iulie. Ei chiar vor compensa aparițiile anulate cu un concert de trei zile în SUA, care se va încheia pe 30 iulie.

În ciuda piedicilor, Hollywood Vampires este un supergrup care face rock încă din 2012, iar Johnny Depp și-a demonstrat talentele muzicale la slide, chitară ritmică și chitară solo, precum și la voce.