Procesul Johnny Depp - Amber Heard: Actrița recunoaște că nu a donat cele 7 milioane de dolari obținute la divorț. Susținea sub jurământ că a donat banii!

,
Johnny Depp și Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard

[Sursa foto: b1.ro / Twitter]

Amber Heard a recunoscut în instanță că nu a donat cele 7 milioane de dolari obținute în urma divorțului de Johnny Depp.

Potrivit filmnow.ro, Amber Heard susținuse în mai multe rânduri, inclusiv sub jurământ, în instanță, că a donat toți banii obținuți la divorț, 7 milioane de dolari, unei organizații de caritate pentru că „nu a fost niciodată interesată de averea lui Johnny”. Afirmațiile au fost făcute într-un proces în care a fost implicată Amber Heard în Marea Britanie.

Acum, în procesul în care Amber Heard e acuzată de defăimare și în care Johnny Depp îi cere 50 de milioane de dolari, Amber Heard a declarat în instanță că nu a donat toate cele 7 milioane de dolari fiindcă a fost dată în judecată de fostul soț.

„Intenționez pe deplin să-mi onorez toate angajamentele. Mi-ar plăcea ca el să nu mă mai dea în judecată ca să pot face asta”, a declarat acum în instanță Amber Heard.

„Au fost donați 7 milioane de dolari în total, pe care i-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles”,  declara Amber Heard într-un interviu din 2018 la emisiunea olandeză RTL Late Night. 

Terence Dougherty, director de operațiuni și consilier general ACLU, a depus anterior mărturie în acest caz și a spus că doar suma de 1,3 milioane de dolari a fost donată în numele lui Heard.

Johnny Depp vs Amber Heard

Johnny Depp vs Amber Heard

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Clejanii, dezvaluiri in premiera despre intalnirea lor cu Johnny Depp la Bucuresti si ce surpriza i-au facut marelui actor!

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că a agresat-o în luna de miere

Amber Heard a declarat în faţa juraţilor că Johnny Depp a împins-o într-un perete şi i-a înfăşurat o cămaşă în jurul gâtului în luna de miere pe care cuplul a petrecut-o în Orient Express în 2015, informează Reuters, potrivit  Agerpres.

Amber Heard și Johnny Depp s-au căsătorit în februarie 2015 şi şi-au petrecut luna de miere în trenul Orient Express în luna iulie a aceluiaşi an, după ce Johnny Depp a terminat filmările la cel de al cincilea film din seria „Pirații din Caraibe”.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare în legătură cu acuzațiile acesteia, că a agresat-o în timpul căsniciei. Actorul a negat vehement acuzațiile și, mai mult, susține că ea a fost agresoarea în relaţia lor. 

Și Amber Heard l-a dat în judecată pe fostul soț și i-a cerut daune de 100 de milioane de dolari, susținând că Johnny Depp i-a afectat reputaţia numind-o mincinoasă.

Citeste si: Cu cine s-a iubit până în prezent actrița Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp a recunoscut că este bisexuală

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Stare de urgență în București! Un bărbat surdo-mut amenință că se sinucide, soția a luat banii din bancă și a fugit

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies