Amber Heard a pierdut procesul în fața lui Johnny Depp, dar susține că nu îi poate plăti despăgubirile

,
johnny-deep-amber-heard-proces-daune

Amber Heard a pierdut procesul în fața lui Johnny Deep, dar susține că nu îi poate plăti despăgubirile

[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu doar câteva zile, s-a încheiat procesul dintre Johny Depp și Amber Heard. După ce aceasta l-a acuzat de violență fizică și de abuz sexual, cei doi au ajuns în sala de judecată și, la final, s-a dovedit că actrița a mințit.

În consecință, aceasta trebuie să îi plătească lui Johnny Depp suma de 10,4 milioane de dolari, dar Elaine Bredehoft, avocata lui Amber, susține că nu poate plăti această sumă, deoarece este mult prea mare.

Mai mult decât atât, fost soție a lui Johnny Depp spune că avocații lui Depp au vrut să îi ia toți banii, motiv pentru care va face recurs.

Citeste si: Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard. Ce se va întâmpla cu fosta lui soție

În cazul în care Amber va concretiza decursul, aceasta va trebui să depună o garanție pentru suma de 10,35 milioane de dolari, la care se va adăuga și o dobândă, conform Observatornews.ro, relatează Unica.ro.

Care a fost reacția lui Amber Heard după ce a pierdut procesul în fața fostului ei soț?

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenței disproporționate a fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei.

Citeste si: Procesul Johnny Depp- Amber Heard: Actrița recunoaște că nu a donat cele 7 milioane de dolari obținute la divorț. Susținea sub jurământ că a donat banii!

Este un pas în spate. Ne duce înapoi într-un timp în care, atunci când o femeie deschidea gura să se apere, putea fi umilită. Trimite înapoi idea că violența împotriva femeilor trebuie să fie luată în serios. Sunt tristă că am pierdut acest proces.

johnny-deep-amber-heard-proces-daune

Amber Heard a pierdut procesul în fața lui Johnny Deep, dar susține că nu îi poate plăti despăgubirile

[Sursa foto: Instagram]

Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a scris aceasta pe conturile de socializare, potrivit A1.ro.

Cum a reacționat Johnny Depp, după ce a aflat că este câștigător împotriva celei care l-a agresat fizic în timpul mariajului?

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație.

A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător.

Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit. Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată”, a fost reacția actorului, potrivit Libertatea.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Procesul Johnny Depp - Amber Heard: Actrița recunoaște că nu a donat cele 7 milioane de dolari obținute la divorț. Susținea sub jurământ că a donat banii!

Stare de urgență în București! Un bărbat surdo-mut amenință că se sinucide, soția a luat banii din bancă și a fugit

Procesul Johnny Depp - Amber Heard: Actrița recunoaște că nu a donat cele 7 milioane de dolari obținute la divorț. Susținea sub jurământ că a donat banii!

Cu cine s-a iubit până în prezent actrița Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp a recunoscut că este bisexuală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies