“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență și aseară, în rândul publicului de la orașe și la nivelul întregii țări

,

Joi, 10 noiembrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Kanal D își reconfirmă supremația cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul publicului de la orașe și la nivel național, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

 “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență și aseară, în rândul publicului de la orașe și la nivelul întregii țări

Joi, 10 noiembrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV înregistrând 4,6% puncte de rating și 17,3% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe (target All Urban) iar la nivelul întregii țări (target Național) a acumulat 3,9% puncte de rating și 15,4% cotă de piață.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, joi seara, la orase

O medie de 698.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:30, adunând în fața micilor ecrane peste 1 milion (1.229.000) de pasionați al celui mai simplu și ușor quiz din istoria televiziunii.

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, acel show în care telespectatorii de toate vârstele își pot exersa mintea în fața micului ecran, în compania lui Dan Negru și a concurenților emisiunii. 

Citește și: Care este motivul pentru care Dan Negru își ține copiii departe de televiziune. Prezentatorul TV are alte planuri pentru viitorul lor

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Orășenii au ales aseară gimnastica minții, cu Dan Negru, la Kanal D

Kosovo a devenit o bombă cu ceas. Atacatori au deschis focul asupra unor polițiști kosovari albanezi trimiși în zona majoritar sârbă

Orășenii au ales aseară gimnastica minții, cu Dan Negru, la Kanal D

Un medic rezident din București a câștigat 6.300 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” “Mă bucur că există oameni ca tine!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies