Un medic rezident din București a câștigat 6.300 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” “Mă bucur că există oameni ca tine!”

,

Aseară, în platoul quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au reunit cinci concurenți, pe cât de diferiți ca profesie, pe atât de determinați să fie declarați câștigătorii ediției.

Un asistent medical, un medic rezident, un asistent manager, un tipograf digital și un reprezentant vânzări au pășit cu emoție în platou, că să dea soluțiile corecte la definițiile enunțate de Dan Negru.

Citeste si: Record la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă!

Un medic rezident din București a câștigat 6300 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” 

Câștigătorul ediției de aseară a fost Gabriela Mădălina Mârza, un tânăr medic rezident din București, care și-a adjudecat suma de 6300 de lei, într-un joc al minții antrenant.

Înainte de a da start rundei în care Gabriela își testa cunoștințele de vocabular, Dan Negru a rememorat momentul nașterii copiilor săi și, totodată, a încercat să îi trateze timiditatea concurentei în fața camerelor de filmat, deschizând un dialog care să îi mai potolească  acesteia emoțiile vizibile. 

Citeste si: Dan Negru – o viață în televiziune. Ce emisiuni a prezentat vedeta KANAL D

“Oamenii țin minte mereu omul care le scoate copiii la lumin ă. Țin minte perfect, copiii mei s-au născut la un spital de stat, în București. Medicul care a fost primul om care i-a văzut: profesorul Marinescu, de la spitalul Giulești; așa și ție îți vor spune numele mămicile….

Mă bucur că există oameni ca tine!”,  a spus Dan Negru. 

Nu pierdeți astăzi, de la 22:30, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bulgaria va fi lăsată în urmă pentru Schengen? E decuplată de România!

Un senator revenit în PNL, probabil cel mai bogat om din Oltenia, este noul preşedinte al PNL Gorj

Bulgaria va fi lăsată în urmă pentru Schengen? E decuplată de România!

Romania pregatita să adere la Schengen, afirmă Comisia Europeană!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies