Jador revine la "Puterea dragostei"?! Ella a rupt tacerea: "O sa vina"

O remarca facuta de Ligi a dus la detonarea bombei in partea a doua a show-ului "Puterea dragostei" de astazi.


In articol:

"Chiar mi-ar placea sa vina Jador sa le explice putin cum e cu glumitele", a spus Ligi, deranjata de anumite glume care se fac in casa "Puterea dragostei".

"O sa vina el, stai linistita", a spus Ella, care a tinut legatura cu Jador in ultima perioada.

E foarte posibila o intoarcere a lui Jador in casa "Puterea dragostei", mai ales ca in perioada aceasta a starii de urgenta artistul nu poate participa la evenimente, asa ca are mai mult timp liber.

Jador, declarație surprinzătoare: "Ea este femeia care..."

Mulți au sperat că Jador și Ella vor forma în mod oficial un cuplu, dar deși au existat semne că între ei ar fi o legătură apropiată, declarația făcută acum de Jador a surprins pe toată lumea.

Este un bărbat dorit de multe femei, dar se pare că niciuna nu a reușit, până acum, să îl convingă să intre într-o relație serioasă. Nici măcar Ella nu a putut face acest lucru, chiar dacă a încercat să îl cucerească în repetate rânduri.

Într-un mesaj scris la story, pe contul său personal de instagram, Jador a vorbit despre femeia cu care a rămas într-o relație bună, deși nu mai formează un cuplu. Ea este cea care l-a impresionat pe artist și l-a determinat să își schimbe în bine părerea despre femei.

Artistul a vrut să își exprime încă o dată respectul pentru Georgiana, femeia cu care a avut o relație în trecut, dar de care ulterior s-a despărțit.

"Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens.", a scris Jador pe instagram.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate