Jador, casă de 300.000 de euro! Cum arată locuinţa în care se va muta îndrăgitul cântăreț

Jador, casă de 300.000 de euro! Aşa arată locuinţa unde se va muta solistul în scurt timp!


In articol:

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, iar 2019 a fost un an excelent pentru el, din punct de vedere profesional şi financiar. Solistul a avut sute de concerte, atât în România cât şi în străinătate şi, mai mult decât atât, are numeroase contracte de promovare care i-au adus sume frumoase în cont.

Ei bine, se ştie că artistul îşi iubeşte foarte mult prietenii şi familia şi îi ajută mereu cu bani. În plus, în anul ce tocmai s-a încheiat, cântăreţul a făcut şi numeroase acte de caritate, în perioada Sărbătorilor vedeta ajutând cu sume considerabile mai multe familii nevoiaşe.

A venit însă timpul să facă o investiţie şi pentru el, darul pe care dorea să şi-l facă de mult timp. Jador a găsit, în sfârşit, locuinţa visurilor lui şi o va cumpăra în viitorul apropiat.

Jador, casă de 300.000 de euro! "Am simţit că e pentru mine"

Proprietatea pe care a pus ochii artistul se află în Bucureşti şi costă în jur de 300.000 de euro. Vorbim despre o casă cu etaj, cu cinci camere, situată într-o zonă bună a Capitalei, unde solistul visa să se mute de foarte mult timp.

"Îmi doream de mult timp o casă cu curte, în Bucureşti, şi când am trecut pe lângă cea despre care v-am spus, am simţit că e pentru mine. Are cinci camere. Nu am cumpărat-o încă, dar o voi face, în viitorul apropiat", a declarat Jador.

Jador şi-a cumpărat o maşină de lux anul trecut

Chiar înainte de Sărbători, după atâtea realizări notabile, Jador şi-a făcut un binemeritat cadou. Paparazzii l-au surprins, în urmă cu două luni, la volanul noului său autoturism de lux, un SUV de toată frumuseţea. Maşina a costat câteva zeci de mii de euro şi este, după cum puteţi vedea, o "bijuterie" pe patru roţi.

Citeste si: Roxana și Turcu, scandal uluitor în culisele "Puterea dragostei"! Totul a fost filmat: "Ne despărțim"! VIDEO

Citeste si: Bianca si Livian s-au impacat sau au ramas prieteni? Cum s-au filmat IMPREUNA: ''Nu va incredeti in...''

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "O să-l iau pe cel mic şi o să..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate