Iulia Vântur, însărcinată cu Salman Khan? „2024 este anul când se vor căsători” Diva a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție

Author: Diana Bostan
Actualizat: 04 sep 2023, 12:21

Iulia Vântur

Sursa: Instagram- Vântur Iulia

Iulia Vântur și-a lăsat fanii fără cuvinte cu ultima sa apariție. Vezi detaliul care i-a dus pe aceștia cu gândul la o posibilă sarcină.

Vedeta în vârstă de 43 de ani se bucură de un succes enorm în India, acolo a fost prezentă la un eveniment cu covor roșu.

Iulia Vântur i-a surprins pe toți cu ultima sa apariție

Iubita lui Salman Khan a fost o prezență răvășitoare pe covorul roșu, însă un detaliu i-a făcut pe fani să se gândească dacă nu cumva blondina ar fi însărcinată.

Citește și: Salman Khan ar fi părăsit-o pe Iulia Vântur. Actorul a fost surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Iulia Vântur a ales o rochie neagră, simplă, dar cu piciorul gol și cu un decolteu generos. Diva a accesorizat rochia cu o pereche de mănuși pentru un plus de eleganță. Nu doar rochia Iuliei a ieșit în evidență, ci și burtica acesteia, fapt pentru care fanii s-au întrebat dacă aceasta este însărcinată cu Salman Khan.

Citește și: „Am ajuns la timp”. Iulia Vântur și-a emoționat mama chiar de ziua sa de naștere. Gestul incredibil al actriței

Comentariile de bine au început să curgă la adresa frumoasei românce:  „2024 este anul când se vor căsători. Copilul va fi cu siguranță foarte frumos și chipeș.” ,a fost unul dintre comentarii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși fanii sunt nerăbdători, Iulia Vântur nu a confirmat încă faptul că ar fi vorba de o sarcină.

Iulia și Salman Khan sunt împreună de zece ani

Românca trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu starul de la Bollywood, cei doi avânt o relație de aproximativ zece ani. Iulia Vântur se bucură de un mare succes în India, iar toată lumea se întreabă când ea și Salman Khan vor face pasul cel mare.

Citește și: Iulia Vântur nu vrea nici în ruptul capului să audă de căsătorie. Replica incredibilă pe care vedeta i-a dat-o unui fan care a întrebat-o dacă este măritată

„Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul' națiunii.

(…) El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo”,  spunea Iulia Vântur în urmă cu un an, la Teo Show.

Citește și: Ce părere are Iulia Vântur despre părinții lui Salman Khan. Artista a vorbit fără rețineri despre aceștia

Iulia Vântur susține că actorul a fost singurul care a crezut cu tărie în talentul ei și cel care i-a dat încredere să urmeze acest drum.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!