„Am ajuns la timp”. Iulia Vântur și-a emoționat mama chiar de ziua sa de naștere. Gestul incredibil al actriței

Author: Lavinia Medrea

Iulia Vântur și-a emoționat mama chiar de ziua sa de naștere. Gestul incredibil al actriței

Sursa: Instagram Iulia Vântur - colaj Kanal D

Mama Iuliei Vântur și-a sărbătorit, recent, ziua de naștere, astfel că vedeta nu a putut să nu facă ceva remarcant cu această ocazie.

Mama Iuliei Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere recent, iar actrița s-a ocupat

personal să-i facă o zi de neuitat persoanei care i-a dat naștere.

Gestul incredibil al Iuliei Vântur de ziua mamei sale

Inițial, Iulia Vântur a postat un videoclip alături de mama ei, pe pagina sa oficială de Instagram, unde i-a urat toate cele bune pentru ziua ei, dar gestul pe care l-a făcut ulterior a fost complet neașteptat.

Iulia Vântur a vrut să marcheze această zi specială așa că a venit în România pentru a sărbători cu mama ei, fără să-i spună ce are de gând să facă. 

Citește și: O parte din succesul Iuliei Vântur se datorează lui Salman Khan. Cum a ajutat-o actorul indian să aibă o carieră de succes, la el în țară

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Mama actriței a fost șocată atunci când fiica ei a apărut cu un tort în mâini. Pentru că a fost un moment emoționant, Iulia Vântur a postat totul pe Instagram.

„Dragostea mamei. Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele.”, a transmis Iulia Vântur, alături de videoclipul emoționant cu surpriza pentru mama ei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

Cum se înțelege Iulia Vântur cu părinții ei

Iulia Vântur se emoționează mereu când vine vorba despre părinții săi, iar cu ceva timp în urmă a transmis un mesaj extrem de emoționant pe acest subiect în mediul online. Deși nu mai locuiește în România, părinții vedetei o susțin în orice își propune și se bucură de succesul fiicei lor. 

Citește și: Iulia Vântur, prima declarație clară după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: "Eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles, am cale directă dacă am ceva de comunicat!"

„Cei mai dragi oameni ai sufletului meu, părinții mei. Au fost lângă mine din prima clipă a vieții mele: au avut grijă de mine, m-au educat cum au știut ei mai bine, m-au ridicat când am cazut, mi-au oferit dragostea și atenția lor. Și-au asumat responsabilitatea vieții mele, m-au învățat și pregătit, la rândul meu, să mi-o asum. Datorită lor sunt aici. Îi iubesc mult, îi respect, le sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută împreună. Nu cred că voi reuși vreodată să îi răsplătesc îndeajuns”, este mesajul scris de Iulia Vântur, acum ceva timp, pe rețelele de socializare.