Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, strigăt disperat pe instagram: „Începe nebunia pentru mine. Apelez la voi...” Ce le-a cerut prietenilor virtuali?

,
Sorin de la Survivor România 2021 și iubita lui, Laura
Sorin de la Survivor România 2021 și iubita lui, Laura[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Sorin, concurent în echipa Războinicilor la Survivor România 2021, a postat pe instagram un mesaj prin care le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Despre ce este vorba?


In articol:

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, este cea mai mare susținătoare a lui, dar și cea care îl apără de fiecare dată când concurentul este atacat în mediul online. Ce mărturisire a făcut tânăra pe contul de instagram chiar înainte de primul joc de imunitate al săptămânii?

Iubita lui Sorin din echipa Războinicilor, mesaj pentru susținătorii concurentului. Ce le-a transmis?

Sorin este un concurent care a stârnit foarte multe controverse la Survivor România 2021, în special în urma discuțiilor în contradictoriu pe care le-a avut cu Albert. Având în vedere că în urmă cu o săptămână Sorin a fost nominalizat spre eliminare, iubita Războinicului a ținut să le transmită un mesaj tuturor prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a făcut anunțul: „Înainte de a deveni părinți...” Ce planuri au cei doi?

După modelul lui Alin Sălăjean, Laura, iubita lui Sorin, a încercat să îi mobilizeze pe cei de acasă să îl susțină pe Sorin și să îl voteze pe acesta în număr foarte mare în momentul deschiderii liniilor de vot, astfel încât concurentul să fie ales favoritul săptămânii.

„Începe nebunia pentru mine! Dacă Războinicii pierd acest joc, Sorin are nevoie de mine și apelez la voi, cei care îl urmăriți și îl susțineți să îi fiți alături! Mulți știți prin câte am trecut săptămânile astea, când Sorin a fost atacat în mediul online! Noi toți, familia, apropiații, susținătorii lui Sorin am ales să nu intrăm în jocul ăsta și am arătat că avem bun simț și putere pentru el în continuare.

Așa cum îl vedeți pe Sorin la TV, așa este și acasă. Un om sincer, asumat și corect! Acum are cea mai mare nevoie de susținere! Vă rog pe toți să ne unim, să îl putem motiva! E nevoie ca el să iasă favoritul săptămânii!”, a scris pe instagram Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021.

Mesajul postat de Laura, iubita lui Sorin, pe contul de instagram
Mesajul postat de Laura, iubita lui Sorin, pe contul de instagram[Sursa foto: Instagram]

Iubita Războinicului s-a temut ca acesta să nu fie votat din nou spre eliminare în consiliu, însă de această dată, alegerea Războinicilor a fost să îl nominalizeze pe Marius Crăciun, având în vedere că rezultatele acestuia, din punct de vedere sportiv, au

fost destul de slabe în ultima perioadă. Astfel, Sorin nu se află în pericol de eliminare în acest moment, însă situația se poate schimba, având în vedere că Faimoșii și Războinicii urmează să se lupte pentru a doua imunitate a săptămânii.

Citeste si: Survivor Romania 2021. Sindy face legea la Razboinici. Ce a putut spune despre Sorin dupa primul Joc de Imunitate pierdut al saptamanii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, declarații incendiare despre Războinic: "Nu i-am spus asta niciodată, dar..."

Raed Arafat explică HG privind obligativitatea certificatului verde COVID: Nu putem vorbi de discriminare

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, replică acidă pe instagram: „E foare clar că orice s-ar întâmpla...” Ce le-a reproșat Războinicilor?

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, reacție dură după ce Războincul a fost criticat de Roxana Ghiță: „Când ai ieșit mi-ai...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies