Iubita lui Musty de la Survivor România 2021 a dezvăluit cum s-au cunoscut. Cei doi au o poveste de dragoste incredibilă

Author: Madalina Maftei
Cum s-a cumoscut Musty cu iubita sa?

Gabriela, iubita lui Musty, a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Războinicul de la Survivor România. Cum s-au cunoscut cei doi?

Gabriela și Musty trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an de zile. De când s-au cunoscut au fost de nedespărțit, iar acum că Musty se află la Survivor România îl susține din tot sufletul și îi urmărește parcursul în competiție ediție de ediție. Gabriela a dezvăluit cum a început relația lor.

Cum s-au cunoscut Musty și Gabriela?

Gabriela și Musty s-au cunoscut în urmă cu un an la studio-urile de înregistrare și s-a dovedit a fi dragoste la prima vedere.

Bruneta a vorbit despre  momentul emoționant în care s-a întâlnit pentru prima dată cu Musty și cum a primit un buchet de mărar în loc de flori.  

Gabriela și Musty ar fi trebuit să celebreze un an de relație, însă circumstanțele nu le-a permis să fie împreună la prima aniversare, astfel fiecare a sărbătorit în felul lui de la distanță. Iubita Războinicului a declarat că au făcut un pact când a plecat de acasă despre cum ar trebui să sărbătorească primul lor an de relație indiferent în ce colț al lumii s-ar afla. 

”Noi am făcut cunoștință întâmplător. Eu fiind în Republica Moldova, eram în perioada de lansare a unei piese și s-a tot amânat această lansare. Până la urmă mai rămăseseră două sau trei zile până la lansare și am zis că o lansăm așa cum e. Managerul meu se afla în București, fiind proiect foarte bun cu Musty, mi-a zis: Culcă-te liniștită că vei avea videoclipul pe Youtube.

Dimineață când m-am trezit aveam videoclipul și mi-am sunat managerul și l-am întrebat cine este omul care a făcut acel videoclip pentru că voiam să-i mulțumesc. Atâtea bătăi de cap mi-a dat... mi-a lăsat pagina de facebook și i-am lăsat un mesaj în care i-am mulțumit frumos pentru efortul depus”, a povestit Gabriela.

Citeste si: Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

 Bruneta a mai spus că Musty nu se aștepta să primească mulțumiri de artistă, motiv pentru care i-a spus că rămâne datoare cu o cafea. Cei doi au continuat să țină legătura pe rețelele de socializare, iar într-una din zile Musty s-a dus direct la ea acasă pentru a bea cafeaua promisă.

”Credeam că glumește, dar mă gândeam că fiind prieten cu băieții de la studio mă gândeam că poate e un pic de adevăr. M-a sunat managerul meu la studio și ce să vezi... era Musty acolo”, a mai povestit Gabriela. 

Adelina Damian

După zvonurile care au ieșit la iveală că între Musty și Mellina a exista o idilă, Gabriela a mărturisit că are încredere deplină în Războinic și nu este deloc geloasă, pentru că cei doi sunt doar prieteni.

Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația.  Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm. Eu am încredere în Musty”,  a mărturisit Gabriela.

Citeste si: Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies