Iubita lui Codin Maticiuc a născut. Ce nume a ales acesta pentru fiica lui

Author: Andreea Buinoschi

Iubita lui Codin Maticiuc a născut. Ce nume a ales acesta pentru fiica lui

Sursa: Instagram

Codin Maticiuc este în culmea fericirii. Iubita lui, Ana, a născut, în urmă cu puțin timp, o fetiță perfect sănătoasă. Vestea sarcinii a fost anunțată în urmă cu două luni, iar, acum, s-a aflat și ce nume va purte micuța.

Ana, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Acesta a postat un mesaj extrem de emoționant, prin care a descris și sentimentele care l-au încercat atunci când Smaranda a venit pe lume.

Codin Maticiuc și-a întâlnit fetița pentru prima dată

„Nostradamus

Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață?

Citeste si: Mama bebelușului băgat într-o caserolă de către medicul de la Maternitatea Polizu face primele declarații despre cele întâmplate: „Doctorul nu a vrut să-i dea nicio șansă la viaţă”

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea? Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: «mâine ».

Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul. M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. «Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile, o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită.
Tu ce faci, bro?
»”, a început mesajul postat de Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc este la fel de emoționat ca la nașterea primului lui copil

„Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu. Am știut dinainte că o s-o iubesc.

Simona Hapciuc  de la Survivor România 2021, complet dezbracată lângă Codin Maticiuc! În ce filme a jucat Faimoasa

Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fastacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama. Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Citeste si: Declarațiile tatălui unei fetițe care a fost băgată într-o caserolă cu capac de către medicul ginecolog de la Maternitatea Polizu. Acesta susține că medicul a mințit-o că bebelușul a murit: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam, ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Instagram.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies