Caz cutremurător! Un bebeluș a fost găsit abandonat într-un sac de plastic. Care e starea băiețelului 

,
autoritati Sicilia

Un bebeluş a fost găsit abandonat pe un drum de ţară din localitatea Paceco, provincia Trapani din Sicilia. 

[Sursa foto: infostiri.ro]

Caz cutremurător în Sicilia. Un bebeluş a fost găsit abandonat pe stradă, având cordonul ombilical netăiat.

Un fermier a făcut o descoperire șocantă pe un drum de țară din localitatea Paceco, provincia Trapani din Sicilia. Bărbatul a găsit un bebeluș abandonat pe stradă, având cordonul ombilical netăiat. Bărbatul i-a anunțat imediat pe carabinieri de prezența copilului, aceștia găsindu-l într-un sac de plastic.

Citeste si: Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu a aruncat un copil născut prematur la gunoi. Parchetul susține că acesta a refuzat să acorde unei fete îngrijirile necesare

Un bebeluș a fost găsit abandonat într-un sac de plastic. Care e starea băiețelului 

Copilul era pus într-o pungă de plastic și încă mai avea cordonul ombilical, cel mai probabil a fost născut acasă și nu la un spital. Micuțul a fost abandonat pe un drum de țară, lângă o sală de sport părăsită. Mama copilului știa cel mai probabil că este o zonă cu trafic redus. Din fericire, fermierul l-a găsit la timp și a anunțat autoritățile.

Bebelușul a fost dus de urgență la spitalul din Trapani, unde cadrele medicale l-au examinat. Băiețelul este bine, nu are semne de malnutriție sau urme de violență pe corp. A avut noroc pentru că a fost găsit la câteva ore, dacă nu minute, după ce a fost abandonat de mama sa. În caz contrar, acesta se putea stinge din viață în punga din plastic în care a fost găsit, notează TP24, potrivit infostiri.ro.

Citeste si: Ce a făcut criminalul din Thailanda după ce a ucis 37 de persoane dintr-un de îngrijire al copiilor. Bărbatul și-a ucis inclusiv familia

Carabinierii au cercetat zona în căutarea unor elemente care să-i pună pe urmele autorului sau autorilor unui gest care a stârnit furie și indignare, mai ales pe rețelele sociale. În acest moment, o anchetă amplă este în curs de desfășurare.

Carabinierii care au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere speră să o poată găsi pe mama copilului.

Fiind vorba despre un băiețel, oamenii legii din Sicilia l-au numit Francesco, după carabinierul care l-a găsit prima dată. 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Tot mai multe persoane mor din cauza streptococului A! Au fost înregistrate 60 de decese în ultimele luni

Lucian Bode nu se teme de moțiunea anunțată de Forța Dreptei și USR: 'Nu ar fi prima! De-abia aștept'

Tot mai multe persoane mor din cauza streptococului A! Au fost înregistrate 60 de decese în ultimele luni

Cine era cântăreața care a fost găsită moartă într-un butoi în portbagajul unei mașini abandonate. În urmă cu trei zile a fost văzută ieșind din biroul ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies