Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 apr 2024, 12:54

Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”

Sursa: TikTok

Nașterea naturală a costat-o enorm pe o tânără, care a împărtășit totul pe rețelele sociale. Elle a intrat în travaliu și a mers de urgență la spital.

Elle Kovaleva a povestit că nu s-a confruntat cu nicio complicație în sarcină, însă în urma unui accident de mașină a a fost nevoită să meargă de urgență la spital, deoarece avea contracții.

Suma uriașă pe care a plătit-o Elle în SUA, pentru nașterea naturală

Elle a povestit că în săptămâna 42 a fost implicată într-un accident de mașină, care din fericire a rezultat doar cu câteva zgârieturi.

La scurt timp însă, tânăra a intrat în travaliu și avea contracții, așa că a decis să meargă de urgență la spital.

Citește și: O tânără mamă din Sibiu și-a pierdut viața la spital, după ce a suferit „furia laptelui”. Femeia ar fi ignorat tratamentul pe care trebuia să-l urmeze

Totul a decurs bine, însă la doar câteva săptămâni de la externare, Elle și soțul ei au primit „nota de plată”.

Tânăra a rămas de-a dreptul șocată când a văzut prețul total.

„Am avut o sarcină perfectă, fără complicații, însă când eram însărcinată în 42 de săptămâni am fost implicați într-un accident de mașină. Am fost loviți de o mașină. Din fericire, eu și soțul meu ne-am ales doar cu câteva zgârieturi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cu toate acestea, imediat după am început să am contracții și am mers de urgență la spital. Medicii au descoperit că aveam presiune ridicată a sângelui și mi-au dar oxitocină pentru a intra în travaliu și magneziu, pentru a reduce presiunea sângelui.

De asemenea, am întrebat de procedura epidurală, însă nu au fost de acord. După 20 de ore de travaliu, fiul nostru s-a născut pe cale naturală.

Ne-au externat după 3 zile și în câteva săptămâni am primit factura de la spital. Toate procedurile ne-au costat 90.962 de dolari,” a spus aceasta, șocată de prețul final.

@ellekovaleva I knew that labor and delivery in the USA was expensive, but I didn’t realize that we would have to pay that much 😳 and worse still, our insurance didn’t want to cover the cost… but that’s a different story #storytime #BABY #momsoftiktok #momlife #CapCut ♬ i was only temporary 2 u- my head is empty

La final, lui Elle nu i-a venit să creadă cât a scos din buzunar. 

„Am știut că nașterea naturală e scumpă în America, dar nu mă așteptam la atât de mult,” a mărturisit Elle pe pagina sa de TikTok.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!