Ioana Voicu este însărcinată! Ce nume a ales fiica lui Mădălin Voicu pentru fetița ei: „L-am visat acum trei ani”

,

Ioana Voicu, prezentatoarea TV și fiica lui Mădălin Voicu, va deveni mamă pentru prima dată.


In articol:

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu și o cunoscută jurnalistă de la noi a anunțat, acum puțin timp, că urmează să nască o fetiță. De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit și ce nume va purta micuța.

Ce nume a ales Ioana Voicu pentru fetița ei

Ioana Voicu

Ce nume a ales Ioana Voicu pentru fetița ei

[Sursa foto: Instagram Ioana Voicu]

Ioana Voicu  este împreună cu Alex Fenechiu, fiul fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, dar s-au ținut departe de ochii presei.

Fiica lui Mădălin Voicu a declarat că nu a vrut să anunțe sarcina imediat cum a aflat, pentru că a avut anumite probleme de sănătate.

„A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă.

Citeste si: Mădălin Voicu, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiului său:”Merg la cimitir...” Pe cine este politicianul supărat pentru pierderea copilului său

A fost puțin mai greu în primele 4 luni. De-asta am și făcut anunțul acum, pentru că nu am vrut să-l fac până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.", a mărturisit Ioana Voicu.

Ioana Voicu a declarat că și-a dorit dintotdeauna să aibă o fetiță. Fiica lui Mădălin Voicu a povestit că, acum trei ani, a visat numele „Annora”, iar de atunci a decis că așa își va numi copilul, dacă va ieși fetiță.

Citeste si: Mădălin Voicu, motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său: ”Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta...”

„Annora” are o semnificație deosebită, reprezintă cuvântul „onoare”, provenit din limba latină.

„Iese taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora.

Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult. Am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că, dacă o să am o fetiță, așa o va chema.", a mai povestit Ioana Voicu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

Mădălin Voicu, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiului său:”Merg la cimitir...” Pe cine este politicianul supărat pentru pierderea copilului său

Imaginea care face cât o mie de cuvinte: Ce a postat Simona Halep înainte de Roland Garros

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mădălin Voicu, motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său: ”Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies