Mădălin Voicu, motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său: ”Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta...”

,
Madalin  Voicu, motivul pentru care nu a fost la nunta fiului sau
Madalin Voicu a refuzat sa participe la nunta fiului sau

Mădălin Voicu a dat cărțile pe față și a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” care este motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său.


In articol:

Mădălin Voicu este următorul invitat al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, politicianul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dureroase momente din viața lui. Acesta a dezvălui care a fost motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său.

De ce Mădălin Voicu nu a fost prezent la nunta fiului său?

Mădălin Voicu a declarat în nenumărate rânduri că pentru el copii săi înseamnă totul, pentru ei trăiește. Însă, în 2018 când fiul său, Mădălin Jr. s-a căsătorit acesta a decis să nu participe la cel mai important eveniment din viața copilului său. Astfel, locul de tată a fost ținut de bunul prieten al violonistului Serghei Mizil. 

Madalin  Voicu, motivul pentru care nu a fost la nunta fiului sau
Madalin Voicu regreta ca nu a fost alături de fiul sau

Citeste si: Cum arată iubita lui Mădălin Voicu? Adriana este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

De-a lungul vremii s-a speculat că Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său pe motiv că acolo era prezent Serghei Mizil. Cei doi nu-și mai vorbesc de o bună prerioadă de timp, deși au fost buni prieteni.

Denise Rifai l-a întrebat pe Mădălin Voicu care a fost motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său cel mare.

”Eu nu sunt mândru de mine, sunt mândru de copii mei, dar am și eu o anumită mândrie, de exemplu într-o emisiune unde a apărut Mădălin cu Serghei, acum vreo șapte ani cred, nu mai țin minte când, el spunea că tată lui este Serghei, nu eu. Crezi că mi-a căzut bine? În momentul în care s-a petrecut nunta lui Mădălin, eu am întrebat, da, cine mai vine la nuntă, și a zis cutare, cutare, cutare.

Dar, Serghei vine? Da, vine! Atunci ai un tată deja acolo care e împământenit în sufletul, inima și simțămintele tale”, a spus Mădălin Voicu.

Madalin  Voicu, motivul pentru care nu a fost la nunta fiului sau
Madalin Voicu nu a fost la nunta fiului sau pentru ca era si Serghei Mizil

Citeste si: Ce avere are Madalin Voicu! Iata ce capital impresionant detine celebrul politician!

Artistul a dezvăluit că motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său a fost pentru că Serghei Mizil era acolo și nu a vrut să-i strice fiului său cea mai importantă zi din viața lui.

”Am fost la botezul băiatului lui Mădălin Jr. Da! Unde nu a fost Serghei. Presupun că Mădălin s-a gândit, hai că dacă nu a venit la nuntă să vină la botez, nu-l mai chem pe Serghei, îl chem pe tata numărul unu...Mă doare, sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”, a mai spus Mădălin Voicu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce avere are Madalin Voicu! Iata ce capital impresionant detine celebrul politician!

O cisternă care transportă carburant a luat foc pe A1: pompierii intervin de urgență

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Cum arată iubita lui Mădălin Voicu? Adriana este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Cred că femeile simt că mi-e drag <despre ele>”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies