Mădălin Voicu, motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său: ”Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta...”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 apr 2021, 01:42
Madalin Voicu a refuzat sa participe la nunta fiului sau

Mădălin Voicu a dat cărțile pe față și a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” care este motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său.

Mădălin Voicu este următorul invitat al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, politicianul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dureroase momente din viața lui. Acesta a dezvălui care a fost motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său.

De ce Mădălin Voicu nu a fost prezent la nunta fiului său?

Mădălin Voicu a declarat în nenumărate rânduri că pentru el copii săi înseamnă totul, pentru ei trăiește.

Însă, în 2018 când fiul său, Mădălin Jr. s-a căsătorit acesta a decis să nu participe la cel mai important eveniment din viața copilului său. Astfel, locul de tată a fost ținut de bunul prieten al violonistului Serghei Mizil. 

Citeste si: Cum arată iubita lui Mădălin Voicu? Adriana este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

De-a lungul vremii s-a speculat că Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său pe motiv că acolo era prezent Serghei Mizil. Cei doi nu-și mai vorbesc de o bună prerioadă de timp, deși au fost buni prieteni.

Denise Rifai l-a întrebat pe Mădălin Voicu care a fost motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său cel mare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Eu nu sunt mândru de mine, sunt mândru de copii mei, dar am și eu o anumită mândrie, de exemplu într-o emisiune unde a apărut Mădălin cu Serghei, acum vreo șapte ani cred, nu mai țin minte când, el spunea că tată lui este Serghei, nu eu. Crezi că mi-a căzut bine? În momentul în care s-a petrecut nunta lui Mădălin, eu am întrebat, da, cine mai vine la nuntă, și a zis cutare, cutare, cutare.

Dar, Serghei vine? Da, vine! Atunci ai un tată deja acolo care e împământenit în sufletul, inima și simțămintele tale”, a spus Mădălin Voicu.

Citeste si: Ce avere are Madalin Voicu! Iata ce capital impresionant detine celebrul politician!

Artistul a dezvăluit că motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său a fost pentru că Serghei Mizil era acolo și nu a vrut să-i strice fiului său cea mai importantă zi din viața lui.

”Am fost la botezul băiatului lui Mădălin Jr. Da! Unde nu a fost Serghei. Presupun că Mădălin s-a gândit, hai că dacă nu a venit la nuntă să vină la botez, nu-l mai chem pe Serghei, îl chem pe tata numărul unu...Mă doare, sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”, a mai spus Mădălin Voicu.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!