Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Cred că femeile simt că mi-e drag 'despre ele'”

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 24 mai 2021, 11:25

În această seară, de la 23:15, Mădălin Voicu va fi pus în fața tirului de întrebări menite să clarifice o serie de aspecte din viața acestuia.

Politician celebru, activ pe scena publică românească de mai bine de două decenii, Mădălin Voicu este de  formație muzician. În calitate de violonist și dirijor, a încântat publicul cu numeroase concerte pe cele mai mari scene ale României și nu numai. Provine dintr-o familie cu tradiții muzicale vechi de aproape 200 de ani.  

Un personaj cu mult umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile, Mădălin Voicu va surprinde și de această dată publicul.

Întrebat de Denise Rifai dacă se consideră un bărbat atractiv,  Mădălin Voicu a răspuns zâmbind:  “Bărbatul nu trebuie să arate neapărat bine… Cred că femeile simt că mi-e drag 'despre ele'”.

Citeste si: Madalin Voicu, urmatorul invitat la “40 de intrebari cu Denise Rifai”! Marti, la 23:15, celebrul politician si muzician va fi dezbracat de secrete, in emisiunea difuzata de Kanal D

Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”, „De ce i-ați numit pe români 'ultima scursură' de popor?”, „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nuntă fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”, „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”, „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”, „Ați devenit un bărbat fidel?”  sunt întrebări la care Mădălin Voicu va trebui să răspundă în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!