Mădălin Voicu, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiului său:”Merg la cimitir...” Pe cine este politicianul supărat pentru pierderea copilului său

,
Madalin Voicu, despre moartea fiului sau
Fiul lui Madalin Voicu a murit cand avea doi ani[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălin Voicu a trecut prin momente cumplite când și-a pierdut fiul. Politicianul a dezvăluit în premieră la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că moartea copilului său ar fi putut fi evitată.


In articol:

În această seară în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” este invitat violonistul și politicianul Mădălin Voicu. Un interviu de excepție despre viața artistului. Politicianul a vorbit în premieră despre cel mai tragic eveniment din viața sa, moartea fiului său. 

Mădălin Voicu, despre moartea fiului său

Mădălin Voicu a refuzat să vorbească până în acest moment despre cel mai dureros eveniment din viața lui, care l-a marcat enorm. Politicianul și-a pierdut fiul la o vârstă foarte fragedă pe când avea doar doi ani.

Madalin Voicu, despre moartea fiului sau
Madalin Voicu a vorbit in premiera despre moartea fiului sau[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fiul lui Mădălin Voicu a murit după ce a înghițit mai multe medicamente pentru tratarea problemelor de inimă care aparțineau bunicii violonistului care se ocupa de îngrijirea celui mic.

Băiețelul a intrat în comă, iar după cinci zile a pierdut lupta cu viața. Din acel moment Mădălin Voicu nu s-a mai ocupat de îngrijirea copiilor săi pe motiv că sunt prea fragili.

Prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” l-a întrebat pe artist dacă a fost suprat pe cineva pentru moartea copilului său.

”Nu știu, Denise. Acum suparat, am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit, dar eu nu eram acasă, eram la filarmonică.

Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil erau la îndemână undeva, că altfel nu-mi explic să se fiu urcat undeva pe vreo etajeră.”, a dezvăluit Mădălin Voicu.

Madalin Voicu, despre moartea fiului sau
Madalin Voicu nu invinovateste de nimeni de moartea baiatului sau[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălin Voicu a mai dezvăluit că a trecut prin trei momente tragice în viața lui, moartea copilului său, a bunicii și a tatălui său.

”Am avut trei mari suferinți de-a lungul vieții mele, moartea lui Ioan, moartea bunică-mi și moartea tatălui meu, care m-au marcat.

Într-un fel Dumnezeu te întărește și când îți dă examenul de rezistență, de putere de a trece peste anumite necazuri, supărări.”, a mai spus acesta.

Politicianul a spus cu durere în suflet că s-a încercat totul pentru ca fiul său să fie salvat, însă fiind mult prea fraged a pierdut lupta cu viața.

”Sigur că mă duc la cimitir, mă duc și la tata, mă duc și la bunici.

Eu sunt un om care îl am pe Dumnezeu în mine, nu vorbesc despre el, nu fac caz de el...pentru mine Dumnezeu este o chestie de intimitate, de bucurie care mă hrănește și care mă și ține în putere.”, a spus politicianul.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce avere are Madalin Voicu! Iata ce capital impresionant detine celebrul politician!

Talibanii au încercuit unul din marile orașe ale Afganistanului: 'Dacă armata nu primește sprijin aerian, va fi o catastrofă'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Cum arată iubita lui Mădălin Voicu? Adriana este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Cred că femeile simt că mi-e drag 'despre ele'”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies