Ioana Tufaru, despre pierderea mamei: ,,A fost cel mai cumplit moment” Care a fost relația dintre Anda Călugăreanu și fiica sa

Author: Laura Macovei
Actualizat: 16 ian 2024, 12:43

Ioana Tufaru, despre pierderea mamei: ,,A fost cel mai cumplit moment” Care a fost relația dintre Anda Călugăreanu și fiica sa

Sursa: Captură YouTube

Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugareanu, a rămas orfană de mamă la vârsta de doar 14 ani. Aceasta a dus o viață grea după pierderea mamei și abordat subiectul modului în care emisiunile de tip tabloid au influențat percepția publicului asupra sa de-a lungul timpului.

Aceasta a recunoscut că unele emisiuni au exploatat situația sa financiară dificilă. În plus față de această temă controversată, în care Ioana Tufaru intenționează să clarifice aspectele, vedeta a dezvăluit detalii despre viața sa personală în prezent, despre familia sa, despre celebra sa mamă, Anda Călugăreanu, și despre abuzurile tatălui său, aducând la lumină numeroase aspecte necunoscute ale existenței sale.

Ioana Tufaru a trecut prin momente dureroase după pierderea mamei

Rămasă orfană de mamă la doar 14 ani, Ioana Tufaru nu a avut de ales decât să spere că va găsi liniștea în brațele tatălui său, însă nu a fost deloc așa.

Fiica Andei Călugăreanu povestește faptul că cel mai dureros moment pentru ea a fost pierderea mamei, pentru că în acele clipe s-a simțit a nimănui.

Citește și: Ioana Tufaru, în pragul disperării. Vedeta a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta

„A fost cel mai cumplit moment din viața mea. Nu știu ce fel de viață și-a proiectat mama pentru mine, nu am avut timp să discutăm, doar am încercat să-mi imaginez. Cert este că nu și-a dorit să merg la tatăl meu, lucru de care eu n-am ținut cont.

La 14 ani, când te trezești aproape singură pe lume, iei decizii care nu te avantajează,” a

mărturisit Ioana Tufaru, în platoul emisiunii prezentate de Mihai Ghiță.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Când a realizat Ioana Tufaru că mama sa este pe moarte

Ioana Tufaru a mai declarat faptul că mama sa a început prin a acuza probleme în zona gâtului, iar mai apoi plămânii au început să cedeze.

Anda Călugăreanu s-a stins din viață în august 1992, după un diagnostic crunt.

Citește și: Cu ce se ocupă Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu

„În martie 1992, când a plecat într-un turneu cu teatrul Constantin Tănase, cu alți doi mari dispăruți dintre noi (Stela Popescu și Alexandru Arșinel) în Israel, atunci s-a declanșat. Când a venit acasă, era aproape mută, nu mai putea vorbi.

Făcuse o pareză și acuza dureri foarte mari de plămâni. Soțul ei a dus-o la medic și i-au spus că are o pată de mărimea unei monezi de 5 lei, dar în timp se va absoarbe.

S-a agravat și a ajuns în Grecia, unde au diagnosticat-o cu cancer pulmonar cu metastază pe ficat. Ne-au spus să ne așteptăm la ce-i mai rău. Pe 15 august, seara, a plecat la ceruri, după o luptă foarte grea cu boala.

Au fost cele mai cumplite momente pentru ea,” a mai spus, îndurerată, Ioana Tufaru.