Ioana Tufaru, devastată de moartea Ronei Hartner: „Aș fi vrut să fiu la concertul ei, nu la înmormântare” Cele două au împărtășit o durere comună

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 dec 2023, 13:47

Ioana Tufaru, devastată de moartea Ronei Harner: „Aș fi vrut să fiu la concertul ei, nu la înmormântare”

Sursa: Rona Hartner/Ioana Tufaru Facebook

Rona Hartner a fost condusă vineri pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la ora 12:00, la Cimitirul Bellu din Capitală. Printre participanți, s-au numărat fostul soț, Rocco Sedano, dar și unii artiști, printre care Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru.

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, pe patul de spital din Franța. Actrița a dus lupte grele cu cancerul, care într-un final a învins-o. 

Rona Hartner a fost înmormântată pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, multe vedete venind să își ia rămas bun de la actriță. 

Ioana Tufaru, interviu emoționant direct de la înmormântarea Ronei Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În prezent, cei apropiați sunt devastați de moarte actriței, inclusiv Ioana Tufaru, care nu poate uita zâmbetul și energia molipsitoare a regretatei artiste.

Citește și: Cine moștenește averea Ronei Hartner? Decizia luată de regretata artistă înainte să moară

O durere greu de exprimat se simte la Cimitirul Bellu din București, acolo unde are loc slujba de înmormântare a regretatei artiste.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu lacrimi în ochi, Ioana Tufaru își amintește cu nostalgie de numeroasele momente în care Rona Hartner i-a fost sprijin, dar și de dureroasa pierdere a mamei sale din cauza cancerului. Legătura lor a fost cu adevărat specială, comunicând frecvent, mai ales în mediul online, iar știrea tragică a trecerii în neființă a îndrăgitei artiste a adâncit durerea în inima Ioanei Tufaru.

„Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal.

Ce să zic, îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă.

Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor”, a declarat Iona Tufaru pentru VIVA.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!