Cine moștenește averea Ronei Hartner? Decizia luată de regretata artistă înainte să moară

Author: Diana Bostan

Cui a lăsat Rona Hartner toată averea sa

Sursa: Facebook

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după o luptă cu cancerul. Funerariile vor avea loc vineri, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu din Bucureşti.

Deși a sperat până în ultima clipă că va reuși să învingă cancerul și de această dată, Rona Hartner luase o decizie crucială privind averea pe care o deținea și și-a scris testamentul.

Ce se va întâmpla cu averea Ronei Hartner

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, în această vară, moment în care a achiziționat un loc de veci în Cimitirul Bellu și și-a redactat testamentul.

Această acțiune a fost determinată de recomandările medicilor, care nu mai ofereau speranțe de vindecare.

Citește și: Alături de cine va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița va fi înhumată pe 1 Decembrie

Chiar și așa, artista susținea faptul că își pune toată încrederea în Dumnezeu, dar și-n medicină pentru a trece și peste această încercare grea. Rona Hartner a mers la notar, nu singură, ci însoțită de fiica ei, fiind și cea căreia artista i-a lăsat toată averea sa.

Conform știrileprotv.ro, averea Ronei Hartner a rămas pe mâinile fiicei sale, Rita Sumalya în vârstă de 15 ani.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar, să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul.

A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”,  mărturisea Rona, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce mesaj i-a transmis Rona Hartner fiicei sale

După ce a primit vestea conform căreia boala necruțătoare a recidivat, Rona Hartner a simțit nevoia de a petrece mai mult timp cu fiica sa, parcă presimțind ceea ce avea să se întâmple.

În urmă cu câteva luni, cele două au pășit pentru prima data împreună în platoul unei emisiuni TV, acolo unde au vorbit despre planurile lor.

Rona și Rita Hartner aveau o relație extrem de apropiată, în ciuda faptului că artista era mai mereu plecată în turnee. În ultimele clipe din viață, Rona a avut-o alături pe fiica sa, aceasta fiind devastată de pierderea mamei. Deși are o vârstă încă fragedă, Rita i-a fost alături mamei sale în această perioadă grea.

Citește și: Rona Hartner a ajuns în România! Primele imagini cu sicriul regretatei artiste

În momentul în care medicii i-au transmis că mai are foarte puțin de trăit, Rona Hartner i-a dat vestea cruntă fiicei sale. După anunțul trist cum că boala a recidivat, Rona și Rita au petrecut și mai mult timp împreună.

”Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”,

i-a spus Rona Hartner fiicei sale, potrivit  Spynews.ro.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost depus la capela Cimitirului Bellu Catolic, din Capitală, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc mâine, pe 1 decembrie, ora 12:00.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!