Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

,
Ioana din ediția de astăzi "În căutarea adevărului"
Ioana din ediția de astăzi "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ioana, o tânără, are o relație cu un bărbat însurat. Povestea complicată o veți afla în ediția "În căutarea adevărului", difuzată LIVE de la ora 13:00 la Kanal D și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Ioana începe o relație cu un bărbat în vârstă de 50 de ani, însurat. Soția acestuia are mari nemulțumiri că el nu petrece deloc timp cu ea și chiar când e vorba de o aniversare a lor bărbatul vine cu o scuză pentru a nu fi cu ea.

El nu are deloc timp de soție pentru că are o relație cu Ioana, o tânără foarte atrăgătoare.

Ica 489
Bărbatul însurat care are o aventură cu Ioana și soția lui[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ioana îi dă vestea cu totul și cu totul neașteptată bărbatului în vârstă de 50 de ani, că este însărcinată, iar el nu este deloc încântat. Mai întâi o întreabă dacă este cu siguranță copilul lui.

"Ești sigură că e al meu?", o întreabă bărbatul în vârstă. "De unde să știu eu că o să mai devin tată la 50 de ani?", adaugă el.

De Ioana este îndrăgostită un tânăr de vârsta ei, care o cere de soție, dorind să își petreacă tot restul vieții alături de ea.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 18 iunie- VIDEO O poveste complicată, cu o înmormântare și cu o trădare!

Ulterior bărbatul în vârstă suspectează că nu ar

fi, de fapt, copilul lui, dar care este adevărul vom afla doar în emisiunea de astăzi "În căutarea adevărului", difuzată la ora 13:00 la Kanal D.

"A venit momentul adevărului!", le spune prezentatorul emisiunii, Ernest Takacs, celor prezenți la confruntarea finală. Aici vom afla și noi tot ceea ce s-a întâmplat, de fapt, și vom vedea cum se va încheia totul.

Confruntare "În căutarea adevărului" ediția 489
Ernest, alături de cei implicați în poveste, la confruntare[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului", difuzată de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00 la Kanal D, prezintă situații de viață excepționale, inspirate din realitate. Cei care apar în fiecare ediție sunt actori amatori, dar poveștile se regăsesc, cum bine puncta prezentatorul Ernest Takacs, într-o măsură mai mare sau mai mică, în realitate.

Citește și


"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs într-un interviu pentru libertatea.ro.

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului" atât LIVE, la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop!

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 7 iulie- VIDEO Claudiu nu știe cine e tatăl lui!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 iulie - VIDEO Claudiu nu știe cine e tatăl lui!

Număr record de cazuri și decese asociate Covid-19 în Coreea de Sud: Alte trei infectări cu Omicron au fost raportate în ultimele 24 de ore

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 iulie - VIDEO Ștefan, prins între fosta și actuala!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 18 iunie - VIDEO O poveste complicată, cu o înmormântare și cu o trădare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies