Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 18 iunie - VIDEO O poveste complicată, cu o înmormântare și cu o trădare!

,
Ediția 475 din "În căutarea adevărului"
Ediția 475 din "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția cu numărul 475 din „În căutarea adevărului”, difuzată astăzi, se anunță foarte interesantă. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Și povestea de astăzi este una deosebit de complicată, după ce în cea de ieri am văzut cum un bărbat însurat se implică într-o relație cu menajera.

Vom vedea o înmormântare, un eveniment trist din viața familiei pe care o vom cunoaște astăzi.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

După înmormântare lucrurile iau o turnură neașteptată în familie.

Cristina își prinde bărbatul cu o altă femeie. 

La confruntare ea vrea să afle tot adevărul, dar, la rândul ei, are și ea lucruri de ascuns.

"Eu vreau să știu adevărul. Pentru asta am făcut atâtea mizerii, să rămâneți voi doi împreună?", spune ea.

Despre ce "mizerii" este vorba și cum se va încheia întreaga poveste aflați doar urmărind emisiunea de astăzi "În căutarea adevărului", difuzată de la ora 13:00 pe Kanal D.

Confruntarea finală de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea finală de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ce spunea Ernest despre "În căutarea adevărului"

Emisiunea "În căutarea adevărului", care face parte din programul TV al postului Kanal D, este prezentată de Ernest Takacs.

"În căutarea adevărului" este difuzată de către Kanal D de luni până vineri, între orele 13:00-15:00 și poate fi urmărită atât la TV, cât și și Live Video Online, pe  pagina de Live Stream  a

site-ului nostru.

"În căutarea adevărului" prezintă în fiecare zi situații de viață excepționale, inspirate din realitate. Așa cum este și numele producției, Ernest și cei implicați pleacă în căutarea adevărului. Acesta iese de fiecare dată la lumină, chiar dacă cei care trădează, mint, înșală fac tot ce le stă în putință să îl ascundă.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se

regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs pentru Libertatea despre succesul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, producție ce are sute de mii de telespectatori zilnic.

Ernest a prezentat anterior o altă producție de succes la Kanal D, "Ochii din umbră", ce era și ea urmărită zilnic de sute de mii de persoane.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 17 iunie- VIDEO Un bărbat însurat, atras de menajeră!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 17 iunie - VIDEO Un bărbat însurat, atras de menajeră!

Oamenii devin tot mai sceptici: Studiile despre vaccinul COVID-19 și-au pierdut din credibilitate după ce concluziile s-au dovedit a fi eronate

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 16 iunie - VIDEO Un bărbat, slalom printre două femei!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 15 iunie - VIDEO Un bărbat, prins între amantă și soție!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies