Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 17 iunie - VIDEO Un bărbat însurat, atras de menajeră!

,
Bărbatul însurat și sexy-menajera
Bărbatul însurat și sexy-menajera[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului" ajunge astăzi la episodul cu numărul 474. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Avem astăzi, la "În căutarea adevărului", tot o poveste tumultuoasă, în care sunt implicate două femei și un bărbat. Bărbatul însurat începe să fie atras de o menajeră sexy, care vine îmbrăcată provocator.

Soția bărbatului simte ceva și începe să îl urmărească.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

În cele din urmă îl prinde în flagrant și decide să divorțeze.

"De acum vorbești cu avocatul", îi spune tranșant femeia.

Cum se va încheia povestea aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Bărbatul, prins în flagrant de soție!
Bărbatul, prins în flagrant de soție![Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea, care face parte din programul TV al postului Kanal D, este difuzată de luni până vineri între orele 13:00 și 15:00 și poate fi urmărită atât la TV, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Ce spune Ernest despre "În căutarea adevărului"

După ce a prezentat "Ochii din umbră", o emisiune cu format asemănător și care a avut mult succes la Kanal D, Ernest Takacs a devenit realizatorul emisiunii "În căutarea adevărului".

Și aceasta are la fel de mult succes, fiind urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori și fiind de multe ori chiar cea mai urmărită producție din România pe tronsonul ei orar.

Întâmplările sunt inspirate din realitate, iar cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori. Fiecare episod prezintă situații-limită, iar urmărind toate edițiile învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem și noi puși, în realitate, în situații precum cele din emisiune.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs pentru Libertatea.

Ernest, care are diplomă de detectiv, mărturisea că job-ul de prezentator TV l-a pus, de-a lungul timpului, în destule situații neplăcute.

Soția lui a înțeles că iubește această meserie și îl sprijină. Ernest a devenit cunoscut publicului din România odată cu apariția la reality-show-ul "Big Brother".

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 16 iunie- VIDEO Un bărbat, slalom printre două femei!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 16 iunie - VIDEO Un bărbat, slalom printre două femei!

Marea Britanie vrea să IMPUNĂ certificatul de vaccinare la intrarea în cluburi: UNII PATRONI se opun deciziei lu Johnson

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 15 iunie - VIDEO Un bărbat, prins între amantă și soție!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 14 iunie - VIDEO O mamă, trădată de propriul fiu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies