Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 iulie - VIDEO Claudiu nu știe cine e tatăl lui!

,
Claudiu nu știe cine e tatăl lui!
Claudiu nu știe cine e tatăl lui![Sursa foto: captura video Kanal D]

Astăzi, la "În căutarea adevărului", urmărim o nouă poveste tulburătoare. Vizionați emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Claudiu nu știe adevărul despre trecutul lui. Tânărul a ajuns la maturitate, are o relație stabilă, însă nu știe cine este tatăl lui. 

Cea care l-a crescut refuză să îi spună lui Claudiu adevărul atât despre tatăl lui, cât și despre cum a ajuns ea să fie mama lui.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

La confruntarea finală femeia este împinsă să spună tot ceea ce știe, însă dă impresia că nu vrea să facă acest lucru, chiar dacă tânărul are tot dreptul să afle întreaga istorie a sa și a părinților săi.

"Claudiu are tot dreptul să știe cine este tatăl lui", i se spune. "Nu știu dacă e bine", replică ea.

Cum se va încheia această poveste aflați urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Emisiunea prezentată de Ernest poate fi vizionată atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Cea care l-a crescut pe Claudiu îi ascunde adevărul!
Cea care l-a crescut pe Claudiu îi ascunde adevărul![Sursa foto: captura video Kanal D]

Ce spunea Ernest despre "În căutarea adevărului"

Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii "În căutarea adevărului", puncta foarte bine, într-un interviu, că poveștile din fiecare ediție sunt inspirate din realitate. 

Chiar dacă cei care apar la "În căuitarea adevărului" sunt actori amatori, întâmplările s-ar putea petrece și în realitate. Avem de învățat ceva din fiecare poveste, din fiecare trădare, minciună sau înșelare pe care le vedem în edițiile emisiunii. Personajele sunt puse în situații limită, iar acest lucru ne pregătește și pe noi pentru cazul în care suntem puși, la rândul nostru, în astfel de situații. 

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs, într-un interviu pentru Libertatea, despre succesul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

Ernest are și diplomă de detectiv și în trecut a prezentat la Kanal D o emisiune cu format asemănător, "Ochii din umbră" și cu un succes la fel de mare la public.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 6 iulie- VIDEO Ștefan, prins între fosta și actuala!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 iulie - VIDEO Ștefan, prins între fosta și actuala!

Ministerul Justiției o scrie negru pe alb: Guvernul sfidează Constituția prin restricții/ Eliminarea testaților din spațiul public, discriminatorie

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 18 iunie - VIDEO O poveste complicată, cu o înmormântare și cu o trădare!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 17 iunie - VIDEO Un bărbat însurat, atras de menajeră!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies