Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori

Author: Diana Ghita

De ce s-au despărțit Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Sursa: Captură YouTube theXclusive; Facebook Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a fost căsătorită timp de 13 ani cu Alexandru Papadopol, despre care s-a zvonit că ar fi divorțat din cauza unui posibil episod de infidelitate al bărbatului.

Ioana Ginghină a fost invitată la emisiunea „În oglindă”, moderată de către Mihai Ghiță, căruia i-a dezvăluit diverse aspecte legate de perioada în care a fost căsătorită cu celebrul actor Alexandru Papadopol.

De ce au divorțat Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

În cadrul interviului, actrița a explicat că a avut o relație deosebită cu fostul ei soț, însă, la un moment dat, cei doi au început să se răcească.

Aceasta consideră că ea și bărbatul s-au distanțat din cauza carierei, care le-a răpit foarte mult timp. De asemenea, Ioana a mărturisit că programul încărcat i-a făcut să petreacă mai mult timp la locul de muncă, decât acasă.

„Am avut o căsnicie foarte frumoasă și când n-a mai fost frumoasă s-a terminat, adică n-am avut o căsnicie în care să trag, să fie greu, să mă chinui, să încerc să-l aduc pe om acasă, să îi explic cum e cu viața. 

Citește și: Cum reusesc sa nu se certe niciodata? Ioana Ginghina a dezvaluit secretul unui mariaj perfect!

Noi eram amândoi actori. Viața de actor nu este o viață normată, adică noi nu știam că de la ora 14:00, la ora 16:00 suntem la serviciu sau de la ora 8:00. De multe ori te duci la filmare și mai durează, adică sunt niște lucruri pe care nu poți să fi cu ceasul”,  a

povestit Ioana Ginghină.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol

Astfel, actriței îi vine greu să creadă că fostul soț i-a fost infidel, mai ales că acesta a început să se afișeze la brațul altei femei abia la un an după ce s-au separat.

„Numai Alexandru cred că știe adevărul, nu știe nimeni dacă eu am fost înșelată sau nu. Noi ne-am despărțit în 2018 și el a fost prins cu acea doamnă în 2019, vara, când noi deja divorțasem cu acte.(...) Când m-am prins că e cu ea, deja nu mai locuiam împreună de aproape un an de zile”,  a explicat invitata lui Mihai Ghiță.

Citește și: ''Au chemat poliția!'' Ioana Ginghină, nuntă cu peripeții. Totul a luat o turnură neașteptată, după ce polițiștii au întrerupt de 3 ori evenimentul

Ioana Ginghină nu l-a condamnat niciodată pe Alexandru Papadopol pentru că a intrat într-o altă relație la scurt timp după divorț, întrucât și ea a simțit să facă același lucru: „ După șapte luni am început și eu să ies, exact de asta mi-am și dorit să fac anunțul (n.r.

despărțirii) și exact de asta mi-am și dorit să divorțăm, că m-am gândit: «Doamne, m-o prinde vreun paparazzo cu cineva prin oraș și ia uite ce iese. Așa măcar să fie treaba curată»”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!