''Au chemat poliția!'' Ioana Ginghină, nuntă cu peripeții. Totul a luat o turnură neașteptată, după ce polițiștii au întrerupt de 3 ori evenimentul

Author: Diana Ghita
Actualizat: 28 sep 2023, 09:13

Ioana Ginghină s-a căsătorit

Sursa: Instagram

Ioana Ginghină s-a căsătorit, recent, cu Cristi Pitulice. Însă, în timpul petrecerii, aceștia au fost deranjați, de mai multe ori.

Oamenii legii au venit de 3 ori la poarta celor doi proaspăt căsătoriți.

Citește și: Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre viața ei. Este actrița o persoană împlinită? ,,Sunt multe probleme''

Cum și-a plănuit Ioana Ginghină nunta

Ioana Ginghină este o cunoscută actriță din România. După ce a trecut printr-un divorț, aceasta a găsit dragostea în brațele lui Cristi Pitulice, cu care și-a unit, recent, destinul.

Cuplul a decis, de comun acord, ca, după cununia civilă, să țină o petrecere restrânsă, la care să participe doar cei apropiați.

,,Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială’’, a spus actrița, înainte de eveniment.

De asemenea, Ioana Ginghină nu a vrut să se complice nici în privința rochiei sau în ceea ce privește alegerea nașilor.

,,Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei.”, a mai spus actrița înaintea cununiei.

Deși au întâmpinat probleme cu poliția, cei doi îndrăgostiți au avut parte de o nuntă așa cum și-au dorit.

Conform spuselor Ioanei, organizarea și petrecerea au decurs foarte bine, cei doi miri și invitații bucurându-se de o atmosferă plăcută.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „A treia oară s-ar putea să fie scandal” Ioana Ginghină se mărită. Cum stă actrița cu pregătirile pentru marele eveniment

Cum a decurs nunta Ioanei Ginghină și a lui Cristi Pitulice

Aceștia au încercat să nu deranjeze oamenii din vecinătate, însă, cu toate acestea, cineva s-a arătat revoltat și a chemat poliția. Vedeta a spus că își anunțase vecinii despre eveniment și că plângerile ar fi venit de la niște persoane care locuiesc mai departe de ea.

,,A ieșit foarte frumos, superb, arăta curtea superb, totul decorat, frumos, dar au chemat vecinii poliția. La ora 4 după amiază, prima dată, că au chemat de trei ori poliția.

Venea poliția și zicea: « Da, am constatat, nu e muzica tare».

Muzica chiar nu era tare, noi vorbeam între noi la mese, nu țipam. Nu vecinii noștri au chemat, cu care vorbisem deja. Niște vecini de peste trei curți.

Își cereau și scuze săracii, îți dai seama, ieșea Cristi primul, ieșeam și eu, odată am ieșit și cu domnișoarele de onoare.

Nu s-a dat amendă.”, a povestit Ioana Ginghină, la o emisiune televizată.

Citește și: Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au amânat nunta! Motivul pentru care actrița și partenerul ei s-au răzgândit: „Va fi în toamna cealaltă”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!