Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au amânat nunta! Motivul pentru care actrița și partenerul ei s-au răzgândit: „Va fi în toamna cealaltă”

,
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au amânat nunta

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au amânat nunta

[Sursa foto: Facebook Ioana Ginghină]

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice ar fi urmat să facă nunta toamna aceasta, dar lucrurile au luat o întorsătură surprinzătoare. Iată de ce s-a amânat fericitul eveniment.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregăteau să se căsătorească toamna aceasta, dar au făcut o decizie de ultim moment.

Cei doi viitori soți au amânat fericitul eveniment pentru toamna anului 2023.

De ce au amânat nunta Ioana Ginghină și Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a spus, de multe ori, că motivul pentru care vrea să se mărite cu Cristi Pitulice este că ambii se iubesc nemărginit, dar și pentru că trebuie să fie căsătoriți pentru a fi nașii de cununie ai unor prieteni de familie. Așadar, viața a avut alte planuri pentru ei, dar nu este nimic pierdut, pentru că nunta va avea loc anul viitor.

Având în vedere că prietenii celor doi așteaptă un copil, vor face întâi botezul, și apoi nunta.

Citeste si: Cum arată Ioana Ginghină în costum de baie? Actrița se laudă cu o siluetă impecabilă la 43 de ani. FOTO

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim.

(...) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc(...) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”,  a mărturisit Ioana Ginghină, la o emisiune TV.

Detalii despre nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice. Cum va arăta evenimentul

Ioana Ginghină a vorbit puțin și despre nunta pe care o va avea cu Cristi Pitulice anul viitor, în toamnă, și a declarat că îți dorește o nuntă intimă, restrânsă, la care să fie prezenți doar apropiații ei.

Citeste si: Este sau nu de acord fiica Ioanei Ginghină cu aparițiile publice ale acesteia? Au dezvăluit totul la "Teo Show"

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(...) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni”,  a povestit Ioana Ginghină. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?

Carambol cu 9 mașini între Brașov și Predeal. Circulația pe DN1 se desfășoară pe un fir

S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?

Cum arată Ioana Ginghină în costum de baie? Actrița se laudă cu o siluetă impecabilă la 43 de ani. FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies