Ioana Ginghină are o soră de care nimeni nu știa. Cele două nu au vorbit niciodată

Author: Andreea Buinoschi

Ioana Ginghină are o soră de care nimeni nu știa

Sursa: Instagram: ioanaginghina

Ioana Ginghină a făcut o afirmație care a uimit pe toată lumea. Îndrăgita actriță a declarat că are o soră, dar cu care nu a vorbit niciodată. Cu toate acestea, Ioana a văzut-o doar o singură dată, dar a preferat să păstreze distanța.

Ioana Ginghină a fost invitata lui Cătălin Măruță și, în cadrul podcast-ului la care a participat, a vorbit despre viața sa de familie.

La un moment dat, aceasta a făcut o afirmație care a surprins pe toată lumea.

Ioana a mărturisit că are o soră mai mare, din partea tatălui său, dar pe care nu a cunoscut-o niciodată. Aceasta a povestit că, atunci când se afla în Sibiu, a întâlnit-o pe stradă, dar și-a văzut, în continuare, de drum.

Cu toate acestea, Ioana susține că și-ar fi dorit să o cunoască și că încă speră ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă părinții ei au tot evitat acest subiect până acum.

Citeste si: Este sau nu de acord fiica Ioanei Ginghină cu aparițiile publice ale acesteia? Au dezvăluit totul la "Teo Show"

Ioana Ghinghină nu a primit informațiile dorite

„Mai am o soră mai mare cu 2 sau 3 ani, dar nu o cunosc. La un moment dat, eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă și eu n-am fost atentă la cum arată.

Apoi ea îmi zice: « Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină », ce curios, că e rar numele. Mai stă ea ce mai stă și zice: « Uite, și taică-su e tot profesor de educație fizică și o cheamă Dana », tatăl meu este Dan Ginghină.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Și, când a zis asta, îi cade așa fața și zice: « E sora ta? » și zic « Da, dar nu o cunosc ». Mi-ar fi plăcut să mă opresc și să o văd, dar deja trecusem, ea tot mergea și realiza. Le-am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia să zică.

Era un subiect sensibil. Eu am înțeles că femeia cu care a făcut copilul avea familie, avea soț și nu s-a vrut ca el să facă parte din acea familie, el doar a cotizat. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, eu am înțeles că stă în Germania, tata nu are niciun contact”, a spus aceasta, conform antenastars.ro.

Casa, dulce casa! Uite cum arata cuibusorul de nebunii al Ioanei Ginghina

Citeste si: S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?

Ioana Ginghină a fost înșelată de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a povestit despre momentul în care a aflat că a fost înșelată de fostul ei partener, Alexandru Papadopol.

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit. Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care, cum vede o fată înfrigurată, îi dă haina”, a mai spus Ioana în cadrul aceluiași podcast, conform viva.ro.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!