Ioan Niculae, AUDIAT de procurorii DIICOT. Omul de afaceri e acuzat ca a prejudiciat Statul cu zeci de milioane de euro

Procurorii spun ca ar fi prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro, dar el pozeaza in salvator. Este vorba de Ioan Niculae!

Omul de afaceri spune ca, daca n-ar fi fost el, ar fi fost dezastru in industria gazelor naturale pe care le-ar fi cumparat ilegal de ieftin. Ba, chiar e foc si para ca nimeni nu i-a ridicat macar o statuie. Celebrul om de afaceri Ioan Niculae, acuzat de DIICOT ca ar fi cumparat gaze de la stat atat de ieftin ca ar fi prejudiciat bugetul cu sute de milioane de euro, a venit azi in fata procurorilor cu o ipoteza soc.

Nu este ticalosul din poveste, ci eroul! „La momentul respectiv, in 2009, daca nu s-ar fi luat aceasta decizie legislativa, cred ca multe conducte de gaze din Romania ar fi bubuit, cu multi morti”, a explicat Niculae. Dar, ce sa vezi?

Oamenii fara suflet nu au dat doi bani pe ce a facut omul de afaceri, ba i-au pus numai bete in roate si l-au adus in fata anchetatorilor: „Nu doar ca nu ne-au facut statuie sau ca nu ne-au dat premiu, ba, din contra, ne-au facut si dosar penal!”, a mai precizat omul de afaceri.

Si nu i-au facut dosar penal numai lui. Ci intregii familii si presupusei amante. Asa ca, azi, au venit sa dea explicatii la DIICOT. Pentru a asigura recuperarea prejudiciului, procurorii au incercat sa ia masuri de precautie, sechestru pe averea omului de afaceri.

##VIDEO119169##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate