Inregistrare incredibila! Un medic din Tecuci e anchetat dupa ce a refuzat sa consulte un copil. Explicatia e halucinanta

Sa fii uitat medicul ca juramantul lui Hypocrate nu-i da rol de Dumnezeu?

E de neconceput pentru un cadru medical care taie in carne vie sa refuze consultul unui pacient.La mijloc, un copil cu febra are nevoie urgenta de ajutor. Doctorul e de garda si are obligatia sa consulte orice pacient ii cere ajutorul, dar, ca intr-o negociere nepermisa, ea e de neinduplecat, iar singura explicatie cu care vine pentru comportamentul sau e halucinanta:

"Am vazut de la nastere copilul asta. [...] Si nu vreau sa-l mai vad!"

Alungati din spital, parintii povestesc ca si-au tratat singuri copilul. Slava Domnului, micutul e acum bine. Ce s-ar fi intamplat, totusi, daca boala de care suferea micul pacient era mai grava?

"Doamna doctor a facut cerere de retragere din activitate. V-am, zis este pensionara, ani de zile ne-a ajutat cu garzi, cu activitate medicala. In aceste conditii nu mai avem cu ce sa ne facem garzile", a declarat dr. Mihaela Ginghina - managerul Spitalul de copii Tecuci.

Parintii copilului vor sa depuna plangere la Colegiul medicilor atat impotriva medicului care a refuzat sa le consulte baiatul, cat si impotriva managerului spitalului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate