Înainte și după coronavirus. Cum arată o asistentă medicală după 8 luni petrecute într-un spital Covid?

,
Kathryn, asistentă medicala în Tennessee
Kathryn, asistentă medicala în Tennessee[Sursa foto: Twitter]

Pandemia de coronavirus a dat totul peste cap și a afectat o mulțime de persoane, însă cel mai mult au avut de suferit cei care lucrează în domeniul medical, iar imaginile postate de o asistentă medicală dovedesc acest lucru.


In articol:

Noul coronavirus a afectat întreaga lume și continuă să facă victime, numărul cazurilor noi fiind în continuă creștere în majoritatea țărilor. Astfel, situația actuală reprezintă o adevărată provocare în special pentru persoanele care își desfășoară activitatea în domeniul medical și care trebuie să fie tot timpul pregătite pentru a gestiona situațiile de criză.

Impactul pe care noul coronavirus îl are asupra celor care lucrează în sistemul medical

Pandemia de coronavirus i-a afectat puternic pe cei aflați în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus, indiferent că vorbim despre medici sau asistente medicale. Condițiile în care trebuie să lucreze sunt foarte grele, având în vedere echipamentul special pe care trebuie să îl poarte tot timpul, dar și programul de muncă prelungit.

Pentru a arăta eforturile pe care angajații din sistemul medical le fac în fiecare zi pentru a-i salva pe cei depistați pozitiv cu noul coronavirus, o asistentă medicală din Tennessee a postat pe contul personal de Twitter două fotografii cu ea, una făcută în urmă cu 8 luni, la scurt timp după absolvirea școlii, iar cea de-a doua realizată recent, la finalul unei ture. Postarea asistentei a devenit virală în scurt timp.

Citeste si: Vești bune de la Institutul „Matei Balș”: „Este medicamentul momentului. Este extrem de eficient.” Ce tratament folosesc medicii pentru pacienții infectați cu coronavirus?

În a doua imagine, pe fața lui Kathryn, asistentă medicală într-un spital din Tennessee, se pot vedea urmele lăsate de masca de protecție, dar se poate citi și oboseala. Kathryn a povestit că lucrează trei ture de câte 12 ore și jumătate, după care este liberă trei zile, însă timpul pe care îl petrece în afara spitalului nu este suficient pentru ca urmele de pe față să dispară: „Cea de pe nas dispare exact la timp pentru o nouă tură de lucru.”, spune tânăra.

Kathryn, asistentă medicala în Tennessee
Kathryn, complet schimbată după 8 luni de muncă într-un spital Covid[Sursa foto: Twitter]

Având în vedere că și-a început cariera în domeniul medical exact în momentul izbucnirii pandemiei de coronavirus, asistenta medicală a mărturisit că nu are idee cum este să lucrezi în condiții normale.

„Habar n-am ce înseamnă să fii asistent medical în circumstanțe normale.”, a spus Kathryn, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Soluția lui Adrian Streinu-Cercel pentru a opri pandemia de coronavirus: „În două săptămâni nu am mai vorbi despre incidența SARS-Cov-2 în circulație în România.”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus în România, 25 noiembrie 2020. 9.739 cazuri noi și 168 de decese cauzate de COVID-19

DISPERAREA LOVEȘTE în pensionari: în plină PANDEMIE, zeci de oameni protestează împotriva guvernului Cîțu

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Veste excelentă pentru români! Se aplică de la 1 decembrie!

Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies