Soluția lui Adrian Streinu-Cercel pentru a opri pandemia de coronavirus: „În două săptămâni nu am mai vorbi despre incidența SARS-Cov-2 în circulație în România.”

,
adrian streinu cercel pandemie coronavirus
Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" [Sursa foto: Facebook, pixabay]

Adrian Streinu-Cercel i-a criticat dur pe cei care se declară împotriva vaccinurilor anti-Covid-19 și a ținut să sublinieze câteva metode pe care le consideră eficiente în lupta cu noul coronavirus.


In articol:

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului „Matei Balș” din București, este de părere că autoritățile au la îndemână câteva metode pentru a reduce cât mai mult numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, dar care nu sunt puse în aplicare.

Despre ce este vorba?

Ce spune Adrian Streinu-Cercel despre vaccinarea populației și ce metode propune pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus?

Directorul Institutului Matei Balș din Capitală consideră că un prim pas pentru a câștiga lupta împotriva noului coronavirus este testarea în masă a populației, lucru care nu se întâmplă în prezent în România. Mai mult decât atât, Adrian Streinul-Cercel atrage atenția că o metodă eficientă pentru a stopa pandemia de coronavirus ar fi folosirea anticorpilor monoclonali.

”Prima intervenție în epidemie este să testăm. Nu facem acest lucru. Nu înțeleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testăm în stradă. Alții au făcut-o. Și cu rezultate minunate. A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali în 70% din populație, în două săptămâni nu am mai vorbi de incidența SARS-CoV-2 în circulație în România.

Și a treia intervenție este vaccinarea.”, a precizat Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Balș din Capitală, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Adrian Streinu Cercel trage un semnal de alarmă: "Acest virus se plimbă pe stradă. Sunt oripilat de ceea ce avem la Institut!" Ce se poate întâmpla în perioada următoare?

Adrian Streinu-Cercel coronavirus
Adrian Streinu-Cercel propune mai multe metode pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19[Sursa foto: Facebook]

Cea de-a treia măsură propusă de Adrian Streinu-Cercel este vaccinarea.

Acesta i-a criticat dur pe toți cei care nu sunt de acord cu vaccinarea, afirmând că aceste persoane ar trebui să își asume decesele cauzate de COVID-19 în România.

”Cei care se ocupă de denigrarea vaccinurilor ar trebui să tacă din gură în momentul de față. Pentru că dacă nu tac din gură în momentul de față, ar trebui să își asume morții. Este o greșeală enormă ca, în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin, să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la acesta.

Trebuie să citești cam cum sunt făcute aceste vaccinuri.”, a adăugat Adrian Streinu-Cercel.

Citeste si: Medicul Adrian Streinu Cercel ne avertizeaza ca nu vom scapa prea curand. Coronavirus a facut deja un numar infiorator de mutatii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!

VIDEO Florin Cîțu UIMEȘTE, după ce a înghețat salariile, pensiile și a refuzat majorarea alocațiilor: 'Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi'

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

Avertismentul lui Adrian Streinu Cercel: "Dacă îşi imaginează cineva că pandemia s-a terminat..."

Streinu-Cercel a spus cand se va termina pandemia si cand vom avea vaccin

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies