În plină pandemie de coronavirus, un șofer s-a filmat în timp ce conducea cu viteză: "Noi ne plimbăm cu 200 la oră" Care a fost reacția autorităților?

Măsurile impuse de autorități și amenzile usturătoare nu par să sperie pe toată lumea. Un șofer s-a filmat în timp ce conducea cu viteză, încălcând toate restricțiile, iar reacția poliției a venit la scurt timp.


In articol:

Gestul nepotrivit al unui bărbat nu a rămas nepedepsit de către autorități.

Poliția a intervenit imediat după ce un bărbat s-a filmat în timp ce conducea cu viteză, a postat imaginile pe facebook, fiind convins că gestul său nu va fi observat de oamenii legii.

Citeste si: Anunțul făcut de Alexandru Rafila. Ce s-ar putea întâmpla din toamnă: "Probabil atunci vom avea..."

În plină pandemie de coronavirus, un șofer s-a filmat în timp ce conducea cu viteză: "Noi ne plimbăm cu 200 la oră"

Întreaga întâmplare a fost postată pe pagina de facebook a Poliției Române. Pentru că a încălcat regulile impuse de autorități în perioada pandemiei de coronavirus, dar și pentru alte infracțiuni constatate ulterior, bărbatul a primit o amendă de 5.290 de lei și s-a ales cu dosar penal.

Citeste si: Statul în casă afectează imunitatea copiilor? Medicul Mihai Craiu a explicat în ce condiții apare deficitul de vitamina D

"Lauda de sine, nu miroase-a bine!

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară…și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște **, ** și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe facebook, live de care am aflat și noi.
A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei(nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului).
Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal.

Cum s-o spunem mai bine, pe înțelesul tuturor?", este postarea apărută pe pagina de facebook a Poliției Române.

Citeste si: Un medic din Constanţa a murit din cauza coronavirus

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate