„În ce filme ești tu? Mai calmează-te!”. Rebecca o pune la zid pe Roberta după ce aceasta s-a plâns de comportamentul pe care îl are în cameră! Ce acuzații își aduc concurentele

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 apr 2024, 21:00

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, tensiunile dintre Rebecca și Roberta au devenit tot mai puternice.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, tensiunile dintre Roberta și Rebecca au devenit tot mai puternice. Cele două concurente și-au aruncat acuzații dure.

Rebecca o pune la zid pe Roberta

În episodul de astăzi, 13 aprilie 2024, Roberta a declarat, la curiozitatea băieților, că a trecut peste conflictele pe care le-a avut cu fetele, dar Rebecca s-a inflamat atunci când a auzit declarațiile acesteia.

Roberta: „Eu am lăsat ieri de la mine și am vorbit cu ea, am vorbit cu fetele oarecum”

Rebecca: „Păi și ce, eu nu am lăsat?”

Roberta: „N-am zis că nu ai lăsat, am zis că am vorbit ieri și am lăsat de la mine. Vorbim, dar nu o să mai fiu niciodată apropiată de ea”

Robi intervine în discuție și o atenționează pe Rebecca de faptul că are tendința de a-i răspunde Robertei într-un mod arogant, lucru observat chiar și de Patrick. Rebecca spune că între ea și Roberta există doar o relație de colegialitate și că în cameră vorbesc doar despre strictul necesar, în timp ce pe chip și-a pus un zâmbet sfidător. 

Patrick: „Rebecca, zâmbetul tău spune multe”

Rebecca: „Sunt prea expresivă, nu știu ce să fac cu fața asta, îți zic sincer”

Acuzațiile nu se opresc aici, căci Rebecca insinuează că Roberta se străduiește să pară o persoană bună. Roberta, deranjată de aceste afirmații, aruncă bomba.

„Nu, cred că aș vrea să nu mai stau cu tine în cameră. Și chiar nu mai vreau, pentru că eu nu mă odihnesc, nu mă simt bine!”, a spus Roberta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Dacă acum deschizi subiectul, gata! Acum nu mai poate să suporte că stau pe telefon, până acum a putut”, a exclamat Rebecca.

Roberta vrea să fie mutată din camera Rebeccăi

Picătura care a umplut paharul Robertei a fost faptul că Rebecca, noaptea, în cameră, ar face intenționat zgomot pentru a-i tulbura liniștea.

În urma acestor afirmații, Rebecca izbucnește și îi subliniază faptul că nu este atât de importantă încât să se străduiască să o deranjeze.

„În ce filme ești tu? Mai calmează-te!”, a afirmat Rebecca.

În încercarea de a media conflictul dintre concurente, fetele încearcă să găsească o soluție de mutare, astfel că Ștefania i-a propus Robertei să se mute în cameră cu ea.

Discuția nu se oprește aici, căci Roberta continuă să detalieze comportamentul Rebeccăi din cameră. Se pare că tânăra ascultă videoclipuri cu volum ridicat și tastează zgomotos, intenționat, cu unghiile pe telefon. Rebecca răbufnește când aude ce spune Roberta și o acuză că minte, dar Roberta spune că măcar ea nu este răutăcioasă.

Acuzațiile Rebeccăi nu se opresc aici! Concurenta spune că Roberta caută atenție și a declarat că este obosită doar ca să o întrebe băieții care este motivul și să-i dea ocazia să se plângă de situație.

Discuțiile dintre fete continuă și după închiderea conexiunii la băieți, iar Rebecca o face pe Roberta mincinoasă în timp ce aceasta, ca răspuns, încearcă s-o imite într-un mod ironic.

„Nu mai încerca să mă imiți că nu-ți iese, copia n-are valoare”, declară Rebecca.

„Păi nici n-aș vrea să am gesturile tale vreodată”, spune Roberta.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.