În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tablou de familie”, Jale nu renunță la răzbunare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2024, 14:35
video Foto(6)

Ce este în stare să facă Jale pentru a se răzbuna pe Azra și dacă va reuși avocata să preîntâmpine dezastrul care îi amenință familia, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.

Astăzi, în noul episod al serialului ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, tensiunile dintre Sergen și Azra ating cote maxime, în fața sălii de judecată, după ce soțul avocatei a refuzat divorțul.

Jale nu renunță la răzbunare

Colpan intervine în această situație dificilă pentru fiica sa și îl avertizează pe Sergen că divorțul se va pronunța, indiferent de dorința sa, Azra refuzând să mai continue căsnicia cu acesta, din cauza infidelității bărbatului.

Totodată, Colpan și Faruk se vor afla în fața unei situații tulburătoare, atunci când fiicele lor doresc să afle adevărul despre separarea acestora, petrecută în urmă cu 25 de ani. Ceea ce vor afla Azra, Gunes si Sanem, de la părinții lor, le va schimba viețile.

Citește și: Sergen speră că o va recâștiga pe Azra. Vizionează episodul 10 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

În mod surprinzător, Sergen o va avertiza pe Azra de obsesia dezvoltată de Jale, în ceea ce o privește, iar frumoasa avocată va trebui să ia măsuri pentru protecția copiilor săi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Pe de altă parte, efortul constant al avocatei va avea un succes răsunător, în ceea ce privește cazul dramatic al Melisei, care vrea, cu orice preț, să divorțeze de soțul său, Koray. Cu toate că acțiunile lui Koray, în ceea ce o privește pe Melisa, sunt susținute îndeaproape de mama acestuia, acestia vor avea parte de un șoc uriaș atunci când Azra își va face apariția în fața acestora pentru a o ”salva” pe clienta sa din situația teribilă pe care o trăiește de ani buni.

Citește și: Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

Ce este în stare să facă Jale pentru a se răzbuna pe Azra și dacă va reuși avocata să preîntâmpine dezastrul care îi amenință familia, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.